ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Τα Μυστικά για Αποτελεσματικό Μάνατζμεντ είναι ένα μοναδικό και πολύτιμο εγχειρίδιο γνώσης και πρακτικής εμπειρίας, ιδανικό για κάθε άνθρωπο που θέλει να πάρει τη ζωή του στα χέρια του. Ιδιαίτερα χρήσιμο θα φανεί σε στελέχη επιχειρήσεων, ασφαλιστές, πωλητές, επαγγελματίες του coaching και της επικοινωνίας, καθώς και σε κάθε φυσικό ηγέτη, από τον χώρο της εργασίας μέχρι αυτόν της πολιτικής.
Μέσα από 50 απλές, έγκυρες και βιωματικά επιβεβαιωμένες συμβουλές, ο συγγραφέας προσφέρει όλη την απαραίτητη γνώση για αποτελεσματικό Μάνατζμεντ, βοηθώντας τον αναγνώστη να αναδείξει από μέσα του τον ιδανικό ηγέτη στη δουλειά του, στις σχέσεις του και σε κάθε διάσταση της ζωής του.



Αποσπάσματα από το βιβλίο
. Ένας ηγέτης δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι απλώς ένας «γκουρού» της θεωρίας.
. Η καλλιέργεια της ενσυναίσθησης και της συναισθηματικής νοημοσύνης είναι προϋπόθεση για αποτελεσματική επικοινωνία.
. Το να είσαι θετικός στην αλλαγή, σημαίνει να την έχεις αποδεχτεί ως αξία και άρα να προσαρμόζεσαι σε αυτήν ταχύτερα, χωρίς αντιστάσεις.
. Να θυμάσαι πάντα πως δεν υπάρχει η τέλεια συμπεριφορά.
. Σε συνθήκες άγχους και ανησυχίας, μία πινελιά από χιούμορ σε ξαναβάζει μέσα στο «παιχνίδι».
. Σε περιόδους κρίσης, ένας ηγέτης οφείλει να παρέχει όραμα και ελπίδα.
. Το άγχος μπορεί –από καταστροφικό και καθηλωτικό συναίσθημα– να μετατραπεί σε δημιουργική και κινητήρια δύναμη.

Βιογραφικό συγγραφέα
Ο Σταύρος Μπαρούτας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Marketing στο Ulster University, είναι κάτοχος MBA του Kingston University και διδάκτορας στην Ηγεσία στο Breyer State University-USA. Είναι μέλος (Faculty of CMI) στο Chartered Management Institute της Αγγλίας και πιστοποιημένος από αυτό, στο μάνατζμεντ (CMgr) σε θέματα Αλλαγής και Ηγεσίας (Managing change, Leading people). Έχει εργαστεί σε πολυεθνικές και ελληνικές επιχειρήσεις ως πωλητής, εκπαιδευτής πωλήσεων, προϊστάμενος πωλήσεων και σήμερα είναι διευθυντής Βόρειας Ελλάδας σε μεγάλη φαρμακευτική εταιρεία. Κυκλοφορούν τα βιβλία του: Η αντίληψη της Βελτίωσης, Η Ηγεσία Σήμερα, Ηγεσία και Αλλαγή, Σύγκρουση και Ηθική, Μάνατζμεντ και Ηγεσία, Αλλαγή. Τον ελεύθερο χρόνο του, πέρα από το να βρίσκεται με την οικογένειά του, διδάσκει Ηγεσία, Μάνατζμεντ, Στρατηγική, Αλλαγή και Προσωπική βελτίωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum