«Ήταν η τρίτη φορά που μας
έκανε διάλεξη για την διατροφική αξία των ψαριών. Λίγο ακόμα και θα βλέπαμε ω-3
λιπαρά στον ύπνο μας. Καλά όλα αυτά, αλλά δεν είχαμε χρόνο για ταβέρνα (ούτε
για ούζο δυστυχώς). "Ποιος σου είπε ότι θα αργήσεις;" μας ρώτησε και
έστριψε στη Μπενάκη. Εκεί μας περίμενε το Καπετάν Fishάει https://www.facebook.com/kapetan.fishaei?mkt_tok=3RkMMJWWfF9wsRonuKXPZKXonjHpfsX57ewuWKWg38431UFwdcjKPmjr1YIHRcN0aPyQAgobGp5I5FEOTbDYU654t6IKXw%3D%3D
μια μοντέρνα ψαροταβέρνα που είχε βάλει σκοπό το κάνει το ψάρι καθημερινή
συνήθεια. Διαλέξαμε τι θέλαμε από τη βιτρίνα και πριν καν το καταλάβουμε, ο
γαύρος και το μαριδάκι είχαν πέσει στο τηγάνι και είχαμε βρεθεί με ένα χάρτινο
χωνί στο χέρι γεμάτο λαχταριστά αφρόψαρα. Και δεν χρειαζόταν καν να κάτσουμε
εκεί: πήραμε το χωνάκι μας και γυρίσαμε στη δουλειά. Εσείς τι ψάρια θα πιάσετε;»
«Υ.Γ. Δοκιμάστε οπωσδήποτε
και το σάντουιτς με φρέσκο φιλέτο από λαβράκι, μαρούλι, φρέσκο κρεμμυδάκι και
σος ταρτάρ.»
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου