MASTERCLASS-PEAK PERFORMANCE

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Τι γνωρίζουν και εφαρμόζουν οι πιο επιτυχημένοι άνθρωποι παγκοσμίως, το οποίο τους κάνει να επιτυγχάνουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα από το 99% των ανθρώπων, και πως να το κάνουν και οι υπόλοιποι;
●     Γιατί ενώ όλοι μας διαθέτουμε τον ίδιο χρόνο, κάποιοι άνθρωποι επιτυγχάνουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα;
●     Γιατί ορισμένες επιχειρήσεις αναπτύσσονται εν μέσω “κρίσης”, ενώ οι περισσότερες βιώνουν μεγάλα προβλήματα;
●     Γιατί πολλές φορές ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να πετύχουμε, αλλά δεν το κάνουμε;
●     Ποια ακριβώς είναι αυτά τα “αόρατα ψυχολογικά δεσμά” τα οποία μας σταματούν από το να πραγματοποιήσουμε τους στόχους και τις επιθυμίες μας;
●     Πως, πότε και γιατί δημιουργήθηκαν;
●     Μπορούμε να τα απελευθερώσουμε ή χρειάζεται να περάσουμε την υπόλοιπη ζωή μας με αυτούς τους περιορισμούς;
●     Γιατί υπάρχουν νεαρά άτομα με λίγα χρόνια πείρας που πετυχαίνουν καλύτερα αποτελέσματα από άτομα με δεκαετίες εμπειρίας;
Δεκαετίες επιστημονικής έρευνας έχουν αποδείξει πως ο τρόπος σκέψης, οι πεποιθήσεις, η φαντασία και η εστιασμένη πρόθεση ενός ατόμου επηρεάζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τα αποτελέσματα που το άτομο μπορεί ή δεν μπορεί να επιτύχει.
Η εξωτερική δράση, η σκληρή δουλειά και η δύναμη της θέλησης δεν είναι αρκετές για να αντισταθμίσουν τα νοητικά και συναισθηματικά μπλοκαρίσματα, που λίγο - πολύ έχουν όλοι οι άνθρωποι. Έως ότου αυτά απελευθερωθούν από τη ρίζα τους, μειώνουν σε καθημερινή βάση την ικανότητα ενός ατόμου να πετύχει καλύτερα αποτελέσματα.
 Σήμερα, αυτή η τεχνογνωσία χρησιμοποιείται με επιτυχία από Business Leaders, Αθλητές, Καλλιτέχνες και Υψηλόβαθμα Στελέχη Επιχειρήσεων ανά τον κόσμο για επίτευξη εκπληκτικών θετικών αποτελεσμάτων, τα οποία δε θα μπορούσαν να επιτευχθούν μόνο με σκληρή δουλειά.
 Για πρώτη φορά στη χώρα μας, ο Master Coach Μπάμπης Παπαδόπουλος εισηγείται ένα Masterclass στο οποίο θα διδάξει εντός λίγων ωρών, τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία και τεχνικές που κάνουν δυνατή την επίτευξη οποιουδήποτε επιθυμητού στόχου ευκολότερα, γρηγορότερα και με καλύτερα αποτελέσματα.
Τα όσα θα διδαχθούν στο σεμινάριο αποτελούν εργαλεία ζωής τα οποία χρήζουν άμεσης πρακτικής εφαρμογής σε κάθε έκφανση της ζωής, συμπεριλαμβανομένης της επαγγελματικής ζωής.
Σε ποιους απευθύνεται
Για τα κατάλληλα άτομα, η αξία του Masterclass μπορεί να αποδειχθεί κυριολεκτικά ανεκτίμητη. Το Masterclass απευθύνεται σε:
●     Επιχειρηματίες
●     Επαγγελματίες
●     Στελέχη Επιχειρήσεων
Οι οποίοι επιθυμούν: Να αυξήσουν σημαντικά τα αποτελέσματά τους στον τομέα ευθύνης τους και να μάθουν ποια είναι η πραγματική πηγή των προκλήσεών τους καθώς και πως να την απελευθερώσουν
Ύλη - Θεματολογία
●     Γιατί όλα τα προβλήματα και όλες οι λύσεις αρχίζουν εσωτερικά, και γιατί όσοι ψάχνουν λύσεις μόνο εξωτερικά αφήνουν στο τραπέζι τουλάχιστον το 65% της λύσης.
●     Γιατί το εισόδημά σου εξαρτάται από το τις πεποιθήσεις σου για τα χρήματα.
●     Γιατί η #1 προτεραιότητά σου, αν θέλεις να αυξήσεις το τζίρο, τις πωλήσεις, τα κέρδη και το προσωπικό εισόδημά σου, είναι να απελευθερώσεις τους νοητικούς σου περιορισμούς σχετικά με τα χρήματα, το επιχειρείν, το marketing, τις πωλήσεις, την αξία σου ως άτομο, την πίστη στις ικανότητές σου και τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεσαι τη ζωή. Πως να το κάνεις.
●     Ποια πράγματα χρειάζεται να είναι στη θέση τους για να επιτύχει μια επιχείρηση, που λίγοι γνωρίζουν και ακόμα λιγότεροι εφαρμόζουν.
●     Πως οι ψυχολογικοί σου περιορισμοί κάνουν τις επιχειρηματικές σου πρακτικές χειρότερες από ότι θα μπορούσαν να είναι, και πως απελευθερώνοντάς τους θα ανακαλύψεις πολύ καλύτερους τρόπους.
●     Πως θα λύσεις προβλήματα που μπορεί να βιώνεις για χρόνια, και δεν κατάφερες να λύσεις έως τώρα.
●     Πως θα βρεις άτομα πολύ καλύτερης ποιότητας (πελάτες, συνεργάτες, υπαλλήλους, επενδυτές, κτλ.)
●     Πως θα απελευθερώσεις φόβους, ανασφάλειες και αρνητικούς τρόπους σκέψης ώστε να σκέφτεσαι πιο καθαρά και να αισθάνεσαι πολύ καλύτερα, με άμεσο θετικό αντίκτυπο στην επαγγελματική σου απόδοση.
●     Πως θα μειώσεις το περιθώριο λάθους και το ρίσκο κατά τη λήψη αποφάσεων.
●     Πως θα βρίσκεις κατά βούληση καλύτερες ευκαιρίες, ιδέες, λύσεις, απαντήσεις και στρατηγικές από αυτές που έχεις αυτή τη στιγμή.
●     Πως να απελευθερώσεις τις θεμελιώδεις περιοριστικές σου πεποιθήσεις, οι οποίες αυτή τη στιγμή σε περιορίζουν καθημερινά.
●     Η πιο σημαντική ποιότητα που μπορείς να καλλιεργήσεις, απαραίτητη για να αλλάξεις τη ζωή σου προς το καλύτερο. Ποια είναι και πως θα την καλλιεργήσεις.
●     Η #1 τεχνική η οποία χρησιμοποιείται από διάσημους Peak Performers ανά τον κόσμο για να επιτύχουν τους στόχους τους (από μόνη της αυτή η τεχνική αξίζει τη συμμετοχή στο Masterclass).
●     Γιατί 1 ώρα εστιασμένου focus της σκέψης και της φαντασίας σου μπορεί να φέρει πολύ καλύτερα αποτελέσματα από 10 ώρες σκληρής δουλειάς, και ποιος είναι ο ευκολότερος τρόπος να το κάνεις στην πράξη.
●     Το #1 πράγμα το οποίο αν κάνεις πριν την έναρξη ενός Project, το Project θα επιτύχει ευκολότερα, γρηγορότερα και με καλύτερα αποτελέσματα.
●     Γιατί οι γνώσεις, οι δεξιότητες, τα πτυχία και η επαγγελματική πείρα δεν αρκούν για την επιτυχία, και γιατί δε μπορούν να αντισταθμίσουν τις αρνητικές πεποιθήσεις και την αρνητική νοοτροπία.
●     Επιστημονικές Έρευνες που υποστηρίζουν τα όσα θα διδαχθούν.
●     Επίσης, θα υπάρξουν επιδείξεις βιωματικών ασκήσεων.


Εισηγητής: Μπάμπης Παπαδόπουλος
Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος είναι Master Coach. Έχει δημιουργήσει το Master CoachingTM, μία μέθοδο Coaching που συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία από πολλά διαφορετικά Disciplines, για μέγιστα αποτελέσματα. Είναι ο δημιουργός των προγραμμάτων “Mastery Intelligence Coaching ProgrammeTM” και “Elite Sales and Marketing IntelligenceTM”. Εξειδικεύεται στο να βρίσκει τη ρίζα κάθε προβλήματος, και να βοηθά το άτομο να το απελευθερώσει από εκεί. Βοηθά άτομα, επιχειρήσεις και οργανισμούς να επιτύχουν τους στόχους τους. Πριν τη δραστηριοποίησή του ως Coach, έχει υπάρξει Σύμβουλος Marketing, Εισηγητής Σεμιναρίων, Marketer, Copywriter, Sales Trainer και Στέλεχος Πωλήσεων.
Το παρόν Σεμινάριο αποτελεί Masterclass. Ως εκ τούτου, θα δοθεί σημαντική τεχνογνωσία σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα. Όλοι οι Συμμετέχοντες στο Masterclass θα παραλάβουν σημειώσεις & ασκήσεις - τεχνικές, που θα αποτελέσουν πολύτιμα εργαλεία για την επίτευξη των επιθυμητών τους αποτελεσμάτων για την υπόλοιπη ζωή τους.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:
ΑΘΗΝΑ Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014, 15.00-21.00, Ξενοδοχείο Στράτος Βασιλικός, Μιχαλακοπούλου 114, Αμπελόκηποι.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Σάββατο 14 Ιουνίου 2014 11.00-17.00, Ξενοδοχείο The MET Hotel στην δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 6 Ώρες
ΚΟΣΤΟΣ: 175 ευρώ (-10% για έγκαιρη συμμετοχή). Το κόστος συμμετοχής καλύπτει τα έξοδα παρακολούθησης, παροχής πρακτικού οδηγού σε μορφή βιβλίου, καφέ, χυμούς & light lunch καθώς και πιστοποιητικό παρακολούθησης.
Ειδική τιμή για πολύτεκνους, άνεργους και φοιτητές 120 ευρώ.
ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΣΕ 3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
Το σεμινάριο αυτό μπορεί να χρηματοδοτηθεί από το 0,45 του ΛΑΕΚ.
Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Δηλώστε Συμμετοχή Κάνοντας Click : http://www.globalgreece.gr/A28F2426.el.aspx

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum