Η ΝΑΟΜΙ ΚΑΜΠΕΛ ΣΤΗ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΡΩΣΙΑ?

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Το ακούσαμε και αυτό. Το διαβάσαμε κιόλας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ , σε αφιέρωμα που έγινε στη Ρωσική τηλεόραση για τα 25χρονα της Ναόμι Κάμπελ στις διεθνείς πασαρέλες ρωτήθηκε ο διάσημος στα Βαλκάνια και την πρώην Σοβιετική Ένωση Φίλιπ Κιρκόροφ επιστήθιος φίλος του μέλλοντα συζύγου της για το πως θα έβλεπε μια συνεργασία του με την Βρετανίδα καλλονή στη Γιουροβίζιον. Εκείνος απάντησε πως θα έπρεπε να δοθεί χρόνος στην Κάμπελ να το σκεφτεί λιγάκι  και πως εάν τελικά έλεγε ναι θα δεχόταν με πολλή χαρά να κάνει ντουέτο μαζί της στο διαγωνισμό. Δεδομένου ότι ο μέλλων σύζυγος της Ναόμι Κάμπελ και Ρώσος δισεκατομμυριούχος Βλαντ Ντορονίν είναι φαν του διαγωνισμού και φίλος του Γιουροβίζιον σταρ Κιρκόροφ τότε κάτι τέτοιο θα ήταν εφικτό.

Σε περίπτωση που μάλιστα παντρευτούν Κάμπελ και Ντορονίν τότε η πρώτη θα έχει δικαίωμα να αποκτήσει και τη Ρωσική υπηκοότητα. Όλα αυτά όμως συζητήθηκαν στη διάρκεια ενός σώου που είχε ανάγκη και από νούμερα και " κουτσομπολιό".
Εκείνο που θεωρείται πιο πιθανό είναι ο Κιρκόροφ να αναλάβει τη σύνθεση και παραγωγή της Βουλγαρικής συμμετοχής με ερμηνεύτρια είτε τη σούπερ σταρ Ντεσισλάβα είτε το αντίπαλον δέος της Καμέλια.

Ο Ρώσος συνθέτης ερμηνευτής και παραγωγός είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη Βουλγαρία καθώς γεννήθηκε εκεί από Βούλγαρους γονείς και έζησε μέχρι τα 15 του ,οπότε και μετακόμισε στη Ρωσία για ένα καλύτερο μέλλον σε επίπεδο σπουδών και ζωής. 

Πάντως ο Κιρκόροφ έχει δηλώσει στο παρελθόν πως κάποια στιγμή θα ήθελε να συνθέσει τραγούδι για τη Μάλτα με ερμηνεύτρια την Κιάρα αλλά και για την Ελλάδα ή την Κύπρο.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum