ΟΙ ΣΤΑΡ ΤΩΝ 80'S!!!

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2011

Το FASHIONART-LOVER πιστό στην έρευνα και τα αφιερώματα παρουσιάζει τις σταρ στη δεκαετία του 1980. Έπαιξαν στον κινηματογράφο, το βίντεο, την τηλεόραση αλλά και το θέατρο, άλλες χάρη στις υποκριτικές κυρίως ικανότητές τους και άλλες χάρη στην ομορφιά τους.

ΤΕΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑ
Η Τέτα Κωνσταντά γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Γιάννη Ματαράγκα και έχουν δύο παιδιά. Οι ταινίες στις οποίες έχει συμμετάσχει είναι:
Άγρια νιάτα (1982), Αδέξιος εραστής (1985), Αδελφή μου αγάπη μου (1987), Θηλυκό θηριοτροφείο (1984), Θηριοτροφείο αρρένων εναντίον θηλέων (1985), Και κλάμα στα σχολεία (1984), Ο Παπασούζας φαντομάς (1983), Ο άνθρωπος που το 'παιζε πολύ ...(1983), Ο ροζ γάτος (1985), Ρόδα τσάντα και κοπάνα (1982), Τα καμάκια (1981), Τα σαϊνια (1982), Τα τσακάλια (1981), Το μεγάλο ρουθούνι (1981), Το παίζω και πολύ άντρας (1983), Yπέρ επείγον (1989)Έλα Μονή στον τόπο σου 1988, Ένα μωρό στο ταξί μου (1989), Ένα τρελό τρελό μούτρο (1986), Ένας κορίτσαρος όλο μέλι (1988), Ένας παράξενος έρωτας (1989), Έπαθα την πλάκα μου (1987), Έρωτας στα κύματα (1988), Ακάκιε τα μανούλια να είναι φίνα (1988), Γκομενάκια στα θρανία (1989), O Γλύκας 1986), Δυο κορίτσια στο κρεβάτι μου (1988), Δυο φορές ψεύτης (1989), Είσαι το λαχείο μου (1990), Εδήλωσα τρελός δεν πάω στο στρατό (1988), Επαγγελματίας οπαδός (1985), Επιστροφή στη ζούγκλα (1988), Ερωτιάρης γάτος (1989), Ερωτικές κόντρες (1987), Ευρωκόπανοι (1988), Η καρδιά του πατέρα (1990), Η ντίβα και ο πρωτάρης (1988), Θηλυκή θύελλα (1989), Θησαυρός για ψώνια (1987), Ι love θρανίο (1988), Κέρατο κομπίνα και λαγωνικά (1986), Και κλάμα ο ξενοδόχος (1985), Καλοκαιρινές αταξίες (1989), Καπετάν κόκορας (1986), Κατάσκοποι της συμφοράς (1987), Κλασσική περίπτωση βλάβης (1987), Κομαντάτ Μαρία (1988), Τα Λιγούρια (1986), Μανούλια στο φροντιστήριο (1989), Μια τρελή τρελή νύχτα (1989), Ο εραστής της γυναίκας μου (1986), Ο κανονιέρης (Αντώνης ο κανονιέρης) (1987), Ο τελευταίος πειρασμός του Μήτσου (1989), Πάρτυ για τρεις (1986), Πολιτσμάνα του σαματά η μάνα (1987), Ράμπο ο κοντός και η τάπα Νο1 (1986), Ράμπο ο κοντός και η τάπα Νο2 (1986), Ραδιοπειρατή αγάπη μου (1988), Σούπερ μάρκα (1988), Το κορίτσι του μπάτσου (1987), Τρελοί κομπιναδόροι απίθανα κορίτσια (1986) ,Χάρης ο ξεφτίλας (1987)
ΤΕΤΑ ΝΤΟΥΖΟΥ

Η Τέτα Ντούζου γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 7 Ιουνίου 1964 και δραστηριοποιήθηκε στον καλλιτεχνικό χώρο τη δεκαετία του '80. Είναι κόρη του Αντρέα Ντούζου και αδερφή του Στηβ Ντούζου, επίσης ηθοποιών. Η μητέρα της, Αναστασία Ντούζου, είναι γνωστή συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής. Έφυγε με την οικογένεια της το 1967, σε πολύ μικρή ηλικία, για την Αμερική για να επιστρέψει στην Ελλάδα το 1980. Έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητή στο κοινό μέσα απο τις δεκάδες ταινίες (κινηματογραφικές και βίντεο) στις οποίες πρωταγωνίστησε, κυρίως χάρη στους αβανταδόρικους ρόλους της χαριτωμένης κοπέλας που υποδυόταν. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου όπως με το Μίμη Φωτόπουλο, το Νίκο Ρίζο, τη Μάρω Κοντού, τον Στάθη Ψάλτη κ.ά. Η πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση έγινε στην ταινία Ρόδα, τσάντα και κοπάνα (1982) που σημείωσε πολύ μεγάλη εισπρακτική επιτυχία. Παράλληλα σπούδασε ψυχολογία. Στις αρχές της δεκαετίας του '90 αποφασίζει να αποσυρθεί απο το χώρο του θεάματος για να παντρευτεί τον επιχειρηματία Γιάννη Γεωργιάδη με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη, την Αναστασία.
Ενδεικτική Φιλμογραφία (Κινηματογράφος)
Ρόδα, τσάντα και κοπάνα (1982)
Σερίφης, ο μηχανοφάγος (1983)
Ρόδα, τσάντα και κοπάνα Νο 2 (1983)
Ο παπα-σούζας (1983)
Μια παπαδιά στα μπουζούκια (1983)
Παπαδίστικη Κομπανία - Παπαρεμπέτες (1983)
Τρελλός είμαι ό,τι θέλω κάνω (1984)
Θηλυκό θηριοτροφείο (1984)
Ταχύτητα και αγάπη (1985)
Ψηλός, λιγνός και ψεύταρος (1985)
Μια γυναικάρα στα μπουζούκια (ή Μια παπαδιά στα μπουζούκια Νο 2) (1985)
Ξενοδοχείο Καστρί (1988)
Ενδεικτικές Βιντεοταινίες
Το μελαχροινάκι (1983)
Οι ατσίδες και η κούκλα (1985)
Κως - Το κυνήγι των παρανόμων (1986)
Επιχείρηση γάμος (1986)
Ο κουρδιστός εραστής (1987)
Άγριες πλάκες στα θρανία Νο 2 (1987)
Παπαδίστικη Κομπανία Νο 3 (1987)
Εγώ, αυτή κι η άλλη (1988)
Βάρβαρος εραστής (1988)
Αγάπη στο σπίτι του λόφου (1989)
Ανάμεσα σε δύο αγάπες (1989)
Σούπερ Λύκειο Νο 2: Τρελές Διακοπές (1989)
Οι δρόμοι της βίας (1989)
Τρελοί ληστές, γυμνά διαμάντια
Το πιο γλυκό κορίτσι
Μουσικός και τζέντλεμαν
Ο παπάς ήταν ροκάς
Αποπλάνηση ενηλίκου
Ο γυναικάς
24 ώρες μ'έναν σταρ
Το κορίτσι της σοφίτας
Τηλεοπτικές Συμμετοχές
Η Δίψα (1990)
Μάλιστα Κύριε (1991)
Η αγάπη της γάτας (1991)
Θέατρο
Αντρέα ρούφα το αυγό σου (1987) (επιθεώρηση)
Ποια ήρθε στο κρεβάτι μου; (1988) (έργο του Ζαν ντε Λετράζ διασκευασμένο απο τον Νίκο Καμπάνη)
Μαίρη... Μαίρη (1988)
Ο καπετάν κόκκορας (1989)
Για μια νύχτα μόνο (1990)
Κυνηγώντας τον έρωτα (1990)
ΚΑΙΤΗ ΦΙΝΟΥ

Η Καίτη Φίνου, συμπρωταγωνίστρια των Στάθη Ψάλτη και Σταμάτη Γαρδέλη που επανέκαμψε με το Κόκκινο Δωμάτιο των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου έπαιξε σε δεκάδες κινηματογραφικές ταινίες και βιντεοταινίες αλλά και σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις.Η Καίτη αποφοίτησε απο την καλλιτεχνική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη και απο τότε πρωταγωνήστησε σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες των χρυσών δεκαετιών του ’80 και του ’90 αλλά......και στις καρδιές μας !!!Μερικές απο τις ταινίες της , είναι οι:
«Τα καμάκια»
«Βασικά καλησπέρα σας»
«Καμικάζι αγάπη μου»
...Και άλλες πολλες κινηματοφραφικές επιτυχίες αλλά και μια σειρά βιντεοταινιών που την ανέδειξαν σε Sex Symbol !!! Η παρουσία της βέβαια δεν σταματάει εκεί. Είχαμε την ευκαιρία να την παρακολουθήσουμε ζωντανά στο θέατρο σε πολλές επιθεωρήσεις, μουσικές κωμωδίες και πρόζα.Τα τελευταία χρόνια κάνει μια μικρή στροφή στην θεατρική της καριέρα συμμετέχοντας σε παραστάσεις όπως:
«ωχ τα νεφρά μου» με τον Θεόφιλο Βανδώρο
«Δεσποινίς Τζούλια» με Βιδάλη -Ρόχα
«Χαμάμ γυναικών» σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόρτζου.
Στην μικρή οθόνη επανέκαμψε ως Guest Star σε δημοφιλέστατες σειρές όπως το «Καλημέρα ζωή» και «Οι επτά θανάσιμες πεθερές». Και για 3 ολόκληρα χρόνια συμπρωταγωνίστησε στην κωμωδία των Ρήγα – Αποστόλου «το κόκκινο δωμάτιο».
ΣΤΕΛΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ

Η Στέλλα Κωνσταντινίδου που μεσουράνησε για την κωμική της  περσόνα αξιοποιήθηκε σε κινηματογραφικές ταινίες και βιντεοταινίες της συγκεκριμένης δεκαετίας.
Ελληνικές τηλεοπτικές σειρές στις οποίες έχει παίξει:
Άνθρωποι και ανθρωπάκια  1982|1982  ΥΕΝΕΔ 
Η λάμψη  1991|1991  ΑΝΤ1 
Κοχλίας: Το τέρμα  1983|1983  ΕΡΤ 
Οδός Ανθέων  1988|1988  ΕΤ1 
Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαϊμη  2002|2002  ΑΝΤ1 
Ελληνικές κινηματογραφικές ταινίες στις οποίες έχει παίξει:
Όταν οι ρόδες χορεύουν  1984 
Αν ήταν το βιολί πουλί  1984 
Η στροφή  1982 
Κλεφτρόνι και τζέντλεμαν  1987 
Μήτσος ο ρεζίλης  1984 
Μειδιάστε παρακαλώ  1988 
Ο Δυναστείας  1985 
Ο γύρος του θανάτου  1983 
Ο ζιγκολό της Αθήνας  1982 
Ο πρωτάρης μπάτσος και η τροτέζα  1989 
Οι επικίνδυνοι (Μια διαμαρτυρία)  1983 
Πάτερ Γκομένιος  1982 
Πόντιος είμαι ότι θέλω κάνω  1987 
Σιδηρά κυρία  1983 
Το παίζω και πολύ άντρας  1983 
Ελληνικές βιντεοταινίες στις οποίες έχει παίξει:
I love you Μήτσο  1988 
I love θρανίο  1988 
T.V Kουλουβάχατα  1989 
Άλλος Μιμή κι άλλος πληρώνει  1987 
Έλα Μονή στον τόπο σου  1988 
Έλα τώρα που λείπει ο άντρας μου  1986 
Ένας κορίτσαρος όλο μέλι  1988 
Ακάκιε τα μανούλια να είναι φίνα  1988 
Αλεξιπτωτιστής για κλάματα  1989 
Αυτός αυτή και το βιολί τους  1986 
Γκομενάκια στο θρανίο  1989
 Γρίππη αγάπη μου  1989 
Γρανίτα από μπανάνα και μπόλικη τρέλλα!  1986 
Δίδυμες και Πόντιες  1989 
Εδώ παπάς εκεί λαπάς  1987 
Ερωτικές διπλοπενιές  1988 
Ζωηρούλης και ερωτιάρης  1986 
Η Σάρα η Μάρα και το κακό συναπάντημα  1987 
Η αεροσυνοδός  1988 
Η κωμωδία του έρωτα  1987 
Η μεγάλη των κερατάδων σχολή  1986 
Η στρίγγλα που έγινε αρνάκι  1989 
Η τρελλή συμμορία της πεθεράς  1988 
Καυτό δόλωμα  1988 
Κλεφτρόνια με καρδιά  1990 
Κουμπάρε μου ξεφτίλα  1988 
Κυνηγώντας τον έρωτα (1986)  1986 
Μανούλια στο φροντιστήριο  1989 
Μια σαραντάρα ίσον με δυο εικοσάρες  1990 
Μπανάνες  1987 
Μπόννυ και Κλάιντ αλά ελληνικά  1990 
Ο άνθρωπος που θα γινόταν κερατάς  1989 
Ο ανοιχτομάτης  1987 
Ο απατών ελληνικά  1985 
Ο αχτύπητος  1986 
Ο γεροντοκαψούρης  1989 
Ο επιμένων ερωτικά...  1986 
Ο ερωτόγυφτος με το Ντάτσουν  1988 
Ο ζωηρούλης μου αγκαλίτσας  1986 
Ο ιππότης της κομπίνας  1987 
Ο κοντοζηλιάρης  1988 
Ο κοντοκαψούρης  1988 
Ο κρεββατοκυνηγός  1987 
Ο μάγκας από το Γιουσουρούμ  1989 
Ο μάγκας από το Γιουσουρούμ ξαναχτυπά  1989 
Ο μαφιόζος  1986 
Ο μυαλοπώλης  1989 
Ο νταβατζής με τα ριγέ σώβρακα  1985 
Ο πεθερόπληκτος (1987)  1987 
Ο πεταχτούλης του κελιού 13  1987 
Ο τελευταίος γυφτοκράτορας  1986 
Ο τρελοξενύχτης  1986 
Ο τρελός ο ερωτιάρης και η βόμβα  1987 
Ο φακίρης  1989 
Οι γκόμενες του Τσάρλυ  1986 
Οι μυαλοφυγόδικοι  1988 
Οι σκληρές της πενιάς και του ροκ  1986 
Παντρέψτε με κι ας κλαίω  1988 
Παράξενος έρωτας  1985 
Πασοκομαζέματα Ανδρεοσκορπίσματα  1988 
Πράσινα μπλε και κόκκινα καρύδια  1987 
Πριν φύγει το τραίνο  1987 
Πως να παντρέψετε τη γυναίκα σας  1985 
Τα βλήτα  1987 
Τα πήρες όλα και έμεινες  1989 
Τι κρατάει ο Ναπολέων  1987 
Το κορίτσι φωτιά  1985 
Το κότερο της αγάπης  1987 
Το μελαχροινάκι  1983 
Το μινόρε μιας καρδιάς: Ανάμεσα σε δυο γυναίκες  1989 
Το μινόρε μιας καρδιάς: Θύελλα παθών  1989 
Το μινόρε μιας καρδιάς: Πικρή ζωή  1989 
Τρελά κανάλια  1987 
Τρελοί παλαβοί και ανάποδοι  1986 
Χαμένοι στο Μανχάτταν  1987 
Χαμός στα θρανία.
ΙΣΜΗΝΗ ΚΑΛΕΣΗ

Σπουδές-Σεμινάρια
Δραματική Σχολή Αθηνών Γ. Θεοδοσιάδη Νομική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών Τμήμα Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών (ΠΟΕ) Πρότυπο Γυμνάσιο Πλάκας Αριστούχος Γλώσσες Γαλλικά Special - Sorbonne II πολύ καλά Αγγλικά καλά Ελληνικά μητρική Μουσική Τραγούδι με την Κική Μορφονιού Σολφέζ Πιάνο Εθνικό Ωδείο Αθηνών 8 χρόνια Χορός Jazz - Stage - Κλακέτες Σχολή Σκηνής και Χορού Καίη Χόλντεν

Θέατρο
Επιλογή 2008 . .. Διπλή Απιστία Μαριβώ σκην. Λιβανός Γ. Atelier Πάρνηθος 29 2005 07 Annie χορογρ. Walker Ch. σκην. Τόλη Μ. Λίλλη Θέατρο Μπροντγουαίη (2 σαιζόν) 2002 . .. Ούνα Φάτσα Ούνα Ράτσα Φο Ντ. σκην. Εσκενάζυ Α. Βεάκειο 2001 . .. Υπηρέτης Δύο Αφεντάδων Γκολντόνι Κ. σκην. Δημητρακοπούλου Λ. Θέατρο Καρέζη 1999 . .. Οι Δίδυμοι της Βενετίας Γκολντόνι Κ. σκην. Μόρτζος Γ. Θέατρο Γκλόρια 1996 . .. Τα Καινούργια Ρούχα του Αυτοκράτορα Άντερσεν Χ. Κ. σκην. Φραντζεσκάκης Γ. Θέατρο Μπρόντγουαιη 1994 . .. Το Αυγό της Κότας Ιωάννου Γ. σκην. Μεσσάλας Γ. Θέατρο Αλκυονίς 1992 . .. Το Παιχνίδι της Τρέλας και της Φρονιμάδας Θεοτοκάς Γ. σκην. Μεσσάλας Γ. Θέατρο Λυκαβηττού 1991 . .. Ο Αρχοντοχωριάτης Μολιέρος σκην. Μεσσάλας Γ. Θέατρο Ριάλτο 1988 . .. Η Φωλιά του Κούκου σκην. Rubin L. Θέατρο Κάππα 1984 . .. Επιχείρηση Διαζυγίου Βερνέιγ Λ. σκην. Παπανικολάου Μ. Θέατρο Ακάδημος 1983 . .. Αχ Αυτή η Γυναίκα μου Τσιφόρος Ν. σκην. Παγουλάτος Β. Θέατρο Ακάδημος 1982 . .. Θα σε Κάνω Βουλευτή Μουσατέσκου Τ. σκην. Γαρυφάλλου Ν. Θέατρο Ν. Σμύρνης Πολιτική Σάτυρα
Άλλες Δραστηριότητες
Συγγραφή παιδικών παραμυθιών
Φιλμογραφία
Οι Αθηναίοι (1990)
Ο Τσιτσιολίνος (1987) [Ανδρούλα Σπανομαρία]
Ρόδα τσάντα & κοπάνα νο2 (1983) [Ανίτα]
Σερίφης ο 'Μηχανοφάγος' (1983)
Άρπα-Colla (1982)
Γκαρσονιέρα για δέκα (1981) [Άντζελα Τσιμπλίδου]
Οι φανταρίνες (1979) [Μαργαρίτα]
Τζακ ο καβαλλάρης (1979)
Με ιδρώτα και δάκρυα (1965) [μικρή]
Σειρές που έχει παίξει
Άγγελος κατά λάθος 1990 ΑΝΤ1
Για μια θέση στον ήλιο 1999 MEGA
Εσύ φταις 2000 MEGA
Ιστορία της Αγγλικής κωμωδίας 1989 ΑΝΤ1
Κλέφτες και αστυνόμοι σε δράση 1985 ΕΡΤ
Λούνα Παρκ 1974 ΕΙΡΤ
Οι κουτσομπόλες 1991 ΑΝΤ1
Ορκιστείτε παρακαλώ 1982 ΥΕΝΕΔ
Ποιος είναι ο κύριος Αλεξίου 1988 ΕΤ1
Τρεις κι ο κούκος 1986 ΕΡΤ
Βιντεοταινίες που έχει παίξει
Ένα κορίτσι για τον καθένα 1986
Ένας αξιοπρεπής κερατάς 1989
Αδέσποτος καβαλάρης 1988
Ανδρέας ο επιμένων 1986
Απάτη και με το νόμο 1987
Εδώ ο κόσμος χάνεται και η Μιμή χτενίζεται 1989
Εθνικός μας έρωτας 1989
Ένα κορίτσι για τον καθένα 1986
Ένας αξιοπρεπής κερατάς 1989
Ερωτικές απιστίες 1986
Η κωμωδία του έρωτα 1987
Η σκανδαλιάρα και ο απλοχέρης 1987
Θηλυκό κοκτέιλ 1989
Κύριε καθηγητά που κοιμηθήκατε χτες 1989
Λάκης και πάσης Ελλάδος 1985
Μάγος του σεξ (Ο) 1988
Μας τελείωσες 1988
Με το ζόρι τρελός 1986
Ο εθνικός μας έρωτας 1989
Ο εραστής της πείνας 1986
Ο θείος από το Τέξας 1986
Ο νταβατζής με τα ριγέ σώβρακα 1985
Ο ξελογιασμένος 1987
Παντρεύω τη γυναίκα μου 1987
Πολίτης γάμα κατηγορίας 1987
Σκανδαλιάρα και δύσκολη 1988
Σκανδαλιάρα και ο απλοχέρης 1987
Χάρισέ μου το γουνάκι σου 1986
Χαμός στην οδό κερατάδων 1987
ΛΙΝΤΑ ΓΙΓΑ

Η Λίντα Γίγα θεωρήθηκε σύμβολο του σεξ την περίοδο εκείνη και έπαιξε σε αρκετές βιντεοταινίες και κάποιες κινηματογραφικές.
Φιλμογραφία:
Oh Babylon (1989)      
Ο Πρωτάρης Μπάτσος και η Τροτέζα (1989)
 The Κόπανοι (1988)   

Ακαταμάχητος Πιλότος (1988)
Αδελφή μου Αγάπη μου (1987)
ΡΕΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ

Η Ρένα Παγκράτη ήταν Ελληνίδα ηθοποιός που πρωταγωνίστησε σε πολλές βιντεοταινίες της δεκαετίας του '80. Γεννήθηκε το 1949 στη Δάφνη, έχοντας καταγωγή από την Κέρκυρα. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Γ. Θεοδοσιάδη.Οι πρώτες της εμφανίσεις σε ταινίες ξεκίνησαν από μικρή ηλικία, όταν ως «παιδί-θαύμα» έπαιξε στις ταινίες του Γιώργου Αρίωνα «Η γέφυρα της ευτυχίας» και «Όταν η ευτυχία προστάζει». Συμμετείχε ακόμα στη ραδιοφωνική εκπομπή «Τα παραμύθια της θείας Λένας», με την Αντιγόνη Μεταξά. Η καριέρα της στην τηλεόραση ξεκίνησε όταν ακόμη έπαιζε με το συγκρότημα «Νοστράδαμος» και την ανακάλυψε ο Γιάννης Δαλιανίδης, που ευθύς της έδωσε το ρόλο χίπισσας Κάθριν, στη σειρά «Λούνα Παρκ». Τον ίδιο καιρό εμφανίστηκε σε αντίστοιχους ρόλους σε βιντεοταινίες στο πλευρό του Στάθη Ψάλτη («Βασικά καλησπέρα σας», «Καμικάζι αγάπη μου» κ.ά.) και της Ρένας Βλαχοπούλου.Ασχολήθηκε ακόμη με την επιθεώρηση και τη δισκογραφία.Πέθανε στην Αθήνα στις 25 Ιουνίου 1998 από φαρμακευτική δηλητηρίαση. Ο θάνατός της ήταν αυτοκτονία, απόρροια της οικονομικής ανέχειας και της ανεργίας της τα τελευταία χρόνια. Σε σχετική επιστολή που βρέθηκε η ηθοποιός ανέφερε ότι εκτός από πολύ λίγους συναδέλφους της, κανένας άλλος δεν θέλησε να την προσλάβει. Η ζωή της μακριά από το σανίδι ήταν αυτό που την έφερε σε οικονομικό και προσωπικό αδιέξοδο. Κηδεύτηκε στο Νεκροταφείο του Βύρωνα.
Φιλμογραφία: Ο Δυναστείας (1985) Ελα να Γυμνωθούμε Ντάρλινγκ (1984) Μάντεψε τι Κάνω τα Βράδια (1984) Καμικάζι Αγάπη μου (1983) Απίθανοι, Αλλιώτικοι κι Ωραίοι... (1982) Βασικά Καλησπέρα σας (1982) Η Μανούλα, το Μανούλι και ο Παίδαρος (1982) Ξεβράκωτος Ρωμιός (1980) Γυναικες στα Οπλα (1979)Η Γέφυρα της Ευτυχίας (1964). Συμμετείχε επίσης στη σειρά "Λούνα Παρκ" του Γιάννη Δαλιανίδη και στα «Ανάποδα» του ίδιου δημιουργού για την ΕΡΤ που κόπηκε και δεν προβλήθηκε ποτέ.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου