ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ "ΕΞΟΔΟΣ 1826" ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

""Εξοδος1826Παραγωγή ανεξάρτητη με …δείγμα μπάτζετ έχει την καλύτερη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ever σε ελληνική ταινία. Δεν θέλω να εστιάσω μόνο στη φωτογραφία γιατί πρόκειται για ταινία –passion project και δεν θέλω να την αδικήσω στο σύνολό της που ήταν ε-ξαι-ρε-τι-κό, αλλά πραγματικά έχουν κάνει απίστευτη, υποδειγματική δουλειά. Να το πω απλά, έπαθα πλάκα και θα πάω να ξαναδώ την ταινία για να απολαύσω την υπέροχη φωτογραφία, όσο μπορώ, για όσο διάστημα θα προβάλλεται, στη μεγάλη οθόνη!
Επίσης, εξαιρετική μουσική επένδυση, εξαιρετικό βασικό theme και χαίρομαι που έμαθα ότι κυκλοφορεί σε cd το soundtrack για να το προσθέσω στη συλλογή μου! Ακόμα και σε ξένες, πολυδάπανες παραγωγές, με το φασόν που επικρατεί, σπανίως, (τουλάχιστον προσωπικά που έχω κόλλημα με ήχο, μουσική επένδυση κλπ ), μου κάνει «κλικ» ένα ηχητικό «ντύσιμο» ώστε να επιδιώξω να το έχω για να το ακούω ξανά και ξανά…
Χαίρομαι που βρέθηκα σήμερα στη Θεσσαλονίκη και στον κινηματογράφο «ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ» που έδωσε κινηματογραφική στέγη σ’ αυτήν την ταινία που «παίζει» εκτός συστήματος νεοελληνικής λαμογιάς."



"Χαίρομαι που αυτή η ταινία μου υπενθύμισε τα εξαιρετικά φυσικά τοπία που έχει η χώρα μας. Που είναι «κράχτης» για να έρθουν διεθνείς παραγωγές …αλλά εμείς εκεί… στη μίζα…
Χαίρομαι που είδα σινεμά όπως πρέπει να είναι .. Σινεμά..Cinematic.. Και ναι, με τόσο εξαιρετική δουλειά σε όλα, σκηνοθεσία, μοντάζ, φωτογραφία, ήχο, ερμηνείες – πόσο μοναδικές ερμηνείες από τα «Παιδιά της Σαμαρίνας»-, ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΜΠΑΤΖΕΤ, δεν θα μείνω στο ότι χρειαζόταν περισσότερη δουλειά το σενάριο… Δεν θα συγκρίνω το ελλιπές σενάριο μιας ανεξάρτητης παραγωγής που έδωσε μία ταινιάρα για τα δεδομένα της, με τα φράγκα που πέφτουν σε σκουπιδαριά με χρηματοδότηση του ΕΚΚ (Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου) σε ταινίες που βασίζονται «καλλιτεχνικά» , μη χέ..σε τσόντα και βωμολοχία..."

Άποψη της Bάλιας Μπουγιουκλή 

film & entertainment writer/editor



                                                     OFFICIAL TRAILER 



KANARIS KERAMARIS SOUNDTRACK MAKING OF 


Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum