Είναι η Μαρία της Θεσσαλονίκης. Από τις πλέον όμορφες, κομψές, καλλίγραμμες και γοητευτικές παρουσίες της πόλης. Κοινωνική και δίκαιη, άνετη στο φακό , πεισματάρα και εργατική. Η Μαρία Πολιτίδου είναι από τις αναγνωρίσιμες γυναικείες φιγούρες της πόλης. Διαθέτει κατάστημα με ρούχα και αξεσουάρ στη Δυτική Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στον Εύοσμο.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία ,αλλά επέστρεψε στην πατρίδα των γονιών της για να κάνει οικογένεια και να πραγματοποιήσει τα όνειρά της. Είναι μητέρα ενός υπέροχου κοριτσιού και πολύ ικανή επιχειρηματίας. Θα μπορούσε άνετα να είναι επαγγελματίας μοντέλο. Οι πληροφορίες μας θέλουν τη Μαρία να είναι μοντέλο για μεγάλο πρακτορείο στη
Γερμανία, όπου όμως λόγω υποχρεώσεων δε μπορεί να πηγαίνει τακτικά.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Μαρία Πολιτίδου την ερχόμενη άνοιξη θα ενώσει τις δυνάμεις της με ηθοποιούς και σκηνοθέτες της πόλης για μία παράσταση που θα συζητηθεί.
Δεν έχει διευκρινιστεί όμως τι είδους πρόταση έχει η Μαρία, εάν δηλαδή εμφανιστεί και η ίδια επί σκηνής, ή επιμεληθεί το ενδυματολογικό της παράστασης.










0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου