Η ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ ΣΤΗ Ν.ΑΦΡΙΚΗ

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Στην Ν.Αφρική πρόκειται να ταξιδέψει ,όπως όλα δείχνουν, στο τέλος του μήνα, η Καίτη Γαρμπή. Παρέα με το Μιχάλη Χατζηγιάννη θα κάνει μία και μοναδική εμφάνιση. Όπως αναμένεται πολλοί Έλληνες της Αφρικανικής χώρας θα σπεύσουν να παρακολουθήσουν την κοινή εμφάνιση των δύο καλλιτεχνών και να τους γνωρίσουν από κοντά. Το ρεπορτάζ λέει πως η δημοφιλής ερμηνεύτρια έχει πολλούς φαν στο Κέηπ Τάουν και το Ντέρμπαν όπου και ζουν αρκετοί Έλληνες. Η ομογένεια πάντοτε στηρίζει τις συναυλίες των Ελλήνων καλλιτεχνών. Πριν από λίγες μέρες η Καίτη Γαρμπή συμμετείχε
στην εκπομπή του Βαλεντίνο,στην Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής που διοργανώνει το Radio Sfera 102.2, το Mad και η Amstel! Επίσημες ανακοινώσεις για το πότε θα ηχογραφήσει το νέο της CD δεν έχουν γίνει , ωστόσο η δημοφιλής ερμηνεύτρια ψάχνει, ακούει , συζητά, πειραματίζεται.
Τόσο η συνεργασία της με το Νίκο Αντύπα , όσο και η γκεστ εμφάνισή της στο Φεστιβάλ πολιτισμού στο Γκάζι , τον περασμένο Σεπτέμβριο και η εκεί συνεργασία και συνύπαρξή της με τη Ζωή Τηγανούρια αποδεικνύουν ότι η Καίτη εξελίσσεται και ωριμάζει όμορφα και απλά.
Δείγματα είχε ήδη δείξει όταν σε εποχές παραγωγής πολλών επιτυχιών της ηχογράφησε το τραγούδι
"Ο άνδρας της ζωής μου είμαι εγώ" σε μουσική και στίχους του Φοίβου Δεληβοριά.
Κατά κοινή ομολογία το τραγούδι που πραγματικά άρεσε σε κόσμο και κριτικούς από την τελευταία της δουλειά είναι το "ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ" σε μουσική Νίκου Αντύπα και στίχους Βίκυς Γεροθόδωρου.
"Εγώ θα σου γράφω στους τοίχους συνθήματα
 και στο κινητό σου θα στέλνω μηνύματα
 θα γράφω για σένα πως ζω και υπάρχω
 ακόμα και στίχους εγώ θα σου γράφω
 τραγούδια αγάπης εγώ θα σου γράφω"

"

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum