ΔΥΟ ΕΦΗΒΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ.

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Γεννήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, αλλά εδώ και 1 χρόνο ζουν στην Έδεσσα μαζί με τους γονείς τους.
Ουσιαστικά ένωσαν τις 2 οικογένειές τους σε 1. Η Μαρία Μελίνα Ναζίρη με τη μητέρα της και η Βικτωρία Γούναρη με τον πατέρα της. Γνωρίστηκαν στο δημοτικό σχολείο και γρήγορα έγιναν κολλητές φίλες.


Ωστόσο η δική τους γνωριμία αποτέλεσε αφορμή να γνωριστούν και οι γονείς τους. Σήμερα ζουν όλοι μαζί στην Έδεσσα ως μία οικογένεια που περιλαμβάνει και δύο υπέροχα κατοικίδια τη HONEY  (τεριέ κανίς) και τον TRESSER (κούνελος).


Τον τελευταίο καιρό ετοιμάζουν μία διαφορετική έκθεση φωτογραφίας με θέμα τις κούκλες που απέκτησαν στην παιδική τους ηλικία BARBIE, ΒΙΒΙ ΒΟ ΚΑΙ CINDY.

Οι φωτογραφίες που έχουν "τραβήξει" δεν είναι από τις συνήθεις γωνίες λήψης ,ενώ επιχειρούν να "απομυθοποιήσουν"  μερικώς τις γνωστές κούκλες και να τις παρουσιάσουν περισσότερο ερασιτεχνικά και αφαιρετικά.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum