BOJAN STANIC......Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Ο Μπόγιαν Στάνιτς είναι ένας από τους πιο fashionable φωτογράφους στη Σερβία και πιο συγκεκριμένα στο Βελιγράδι. Τον τελευταίο καιρό όμως στέκεται με επιτυχία και μπροστά από το φακό ως επαγγελματίας μοντέλο.  Yπήρξε πρωταθλητής κολύμβησης στη Σερβία ,ενώ ασχολήθηκε και με το πόλο.



Έχει φωτογραφήσει τιο πιο όμορφες και διάσημες Σερβίδες, ενώ τον εμπιστεύονται και πολλοί καλλιτέχνες από όλη την πρώην Γιουγκοσλαβία. Όνειρό του είναι να συνεργαστεί με περιοδικά μόδας σε Ιταλία και Ελλάδα ,ενώ έχει εκφράσει την επιθυμία να φωτογραφήσει την Άννα Βίσση , τη Δέσποινα Βανδή και το Σάκη Ρουβά.


 Είναι φαν της Ελληνικής μουσικής, ενώ πολλές από τις δουλειές του τις έκανε το περασμένο καλοκαίρι στη χώρα μας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FASHIONART μαθαίνει εντατικά Ελληνικά, ενώ συνηθίζει να λέει με έμφαση πως "ένας άνδρας χωρίς εχθρούς είναι άνδρας χωρίς χαρακτήρα".
Φαίνεται πως είναι θαυμαστής του Πωλ Νιούμαν, καθώς ο μεγάλος Αμερικανός σταρ και ηθοποιός είχε πει τη συγκεκριμένη ατάκα σε συνέντευξή του.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum