JUST THE TWO OF US!!!

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

JUST THE TWO OF US!!! Πρόκειται για ένα ακόμη στοίχημα του MEGA που μάλλον θα το κερδίσει σε ότι αφορά στη μάχη της βραδινής Κυριακάτικης ζώνης. Προσεγμένη παραγωγή, "κανονική" κριτική επιτροπή που γνωρίζει από μέτρο και όρια , και διαγωνιζόμενοι , "καθηγητές" και "μαθητές" που τα πήγαν έως πολύ καλά στο πρώτο LIVE! Ο Γιώργος Καπουτζίδης όπως πάντα ετοιμόλογος, ευρηματικός και πειστικός. Η Δούκισα Νομικού στάθηκε με αξιοπρέπεια στο δικό της ρόλο και σίγουρα έχει πάει ένα βήμα παραπάνω σε ότι αφορά στην άνεσή της μπροστά στο φακό σε σχέση με πέρυσι.
Αγαπημένο μας μέλος στην κριτική επιτροπή είναι η Αθηναίς Νέγκα λόγω attitude , χωρίς βέβαια να υστερούν τα άλλα 3 μέλη σε γνώσεις και απόψεις.
Όσο για το αγαπημένο μας ζευγάρι, της πρώτης Κυριακής, ανεξάρτητα από αναγνωρισιμότητα, επιτυχίες και ερμηνεία, είναι η Μαρία Μπεκατώρου και ο Χρήστος Χολίδης. Το παλαιομοδίτικο ,με τη θετική του έννοια,  στυλ τους είναι μέσα σε αυτό που λέμε πνεύμα του παιχνιδιού. Γιατί πάνω από όλα είναι ένα παιχνίδι που θέλει εκτός από προετοιμασία και καλή εμφάνιση , κέφι, άνεση, απελευθέρωση.
Μάντεις δε μπορούμε να γίνουμε. Ωστόσο για την  ώρα το JUST THE TWO OF US λέει στα άλλα προγράμματα που παίζονται την ίδια ώρα και μέρα BB bye bye δηλαδή  και ο νοών νοείτω!!!

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum