LEVEL 9....BY TARALAS AND MARTSELOS

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010




"Welcome to the diamond life". Θα μπορούσε να είναι το μότο μας ως αντίπραξη και αντίδραση στα όσα συμβαίνουν γύρω μας και στην περιβόητη κρίτη. Είναι η φράση-κλειδί της νέας εκδοχής του LEVEL 9.
Ο 9ος όροφος του Classical Makedonia Palace προσκαλει λοιπόν το κοινό στο υψηλότερο επίπεδο διασκέδασης.
Η καταξιωμένη διακοσμήτρια Ζανετ Μεγαλονιδη και η συνεργασία της με επώνυμους οίκους υφασμάτων και επίπλων, οι τεχνοτροπίες και οι καλλιτεχνικές ιδιοκατασκευες που δίνουν την glam αισθητικη των ακατέργαστων διαμαντιών ειναι κάποια απο τα στοιχεία που κάνουν το level 9 να ξεχωρίζει..
Στο εστιατόριο, το επιβλητικό νέο kitchen bar στα Ισπανικά πρότυπα και η ανανεωμένη του κάρτα που προσεγγίζει με ενα ιδιαίτερο τρόπο την απλότητα των γεύσεων,προσφέρει μια μοναδική γαστριμαργική εμπειρία. Απο τις πρώτες κι ολάς μέρες λειτουργίας του εχει καταφέρει να προσεγγύσει τους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας.
Παράλληλα, οι καλυτεροι Djs του κόσμου και οι πιο πετυχημένοι Έλληνες μουσικοι παραγωγοί παρελαύνουν απο τα dexx του level 9 κάθε Κυριακή. Τα Sunday Afternoon events κέρδισαν την προτίμηση του καλύτερου κόσμου της πόλης. Τα guest events με καλεσμένους τους Dino MFU, Adriano Papadea, Antony Romeno και Dj Yass απογείωσαν την διασκέδαση στο υψηλότερο επίπεδο.
Τα καλύτερα έρχονται με το official Ed Hardy party σε συνεργασία με τον Christian Audigier ενα premium event για ολους τους fashionistas για πρώτη φορά στην Ελλάδα!
Ενώ μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας dance μουσικής σκηνής καθώς και το απόλυτο party του χειμώνα, το“ Apocalipstic” σε συνεργασία με το ΜΤV και τον πιο elegant alternative radio station τον Republic 100.3 θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας.


O 9ος όροφος του Classical Makedonia Palace διατίθεται για banquet events όπως εκδηλώσεις γάμου και βάπτισης και corporate events. Το perfect location , το ισχυρό brand name του 5στερου ξενοδοχείου, η μοναδική θέα και οι υψηλές υπηρεσίες καθιστούν το Level 9 must χώρο για να δώσει κανείς στις προσωπικές του στιγμές a higher level.




O Κώστας Ταραλάς και ο Δημήτρης Μαρτσέλος μέτοχοι και του cafe-bar restaurant remvi, ειναι οι εμπνευστές και ιδιοκτήτες του premium cafe-bar|restaurant Level 9 στον 9o όροφο του Classical Makedonia Palace

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum