OI ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ THE MODE ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ?

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010


Είναι γνωστό πως η παγκοσμιοποίηση παίρνει " σάρκα και οστά"  τα τελευταία χρόνια στη Γιουροβίζιον καθώς πολλοί ερμηνευτές και συνθέτες εκπροσωπούν άλλες χώρες από τις χώρες γέννησης και καταγωγής τους ή ακόμη και διαμονής τους.
Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και η Ελβετία , ειδικά φέτος που η προκριματική φάση για την επιλογή του τραγουδιού που θα την εκπροσωπήσει στο Ντύσσελντορφ το Μάιο του 2011 γίνεται μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ χωρίς περιορισμούς στην καταγωγή και την εθνικότητα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες να εκπροσωπήσουν την Ελβετία στο διαγωνισμό θα επιχειρήσουν και οι Θεσσαλονικείς THE MODE που έχουν κάνει δυναμικά την εμφάνισή τους ήδη από τα τέλη του 2009. Το progressive  Ελληνικό συγκρότημα  σκέφτεται σοβαρά να υποβάλει ένα κομμάτι του που είναι ήδη έτοιμο με αγγλικό στίχο. Αυτή την περίοδο μάλιστα γνωρίζει επιτυχία σε ραδιόφωνα και κλαμπ το single RUNNING που έχει ήδη ενδιαφερθεί μεγάλη δισκογραφική εταιρία της Ελλάδας.

 Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το συγκρότημα είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Νίκος Λάσκαρης , ο ίδιος άνθρωπος που οργανώνει τα πάρτυ της DIESEL σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Μύκονο.
Πάντως εάν όλα πάνε καλά και οι  THE MODE φτάσουν μέχρι την τελική φάση και εκπροσωπήσουν την Ελβετία το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Χρήστος Σκευαράκης θα φροντίσει για την ενδυματολογική και σκηνική τους παρουσία.

Να σημειωθεί πως οι δηλώσεις συμμετοχής λήγουν στις 30 Οκτωβρίου και ότι το συγκρότημα έχει δικαίωμα να υποβάλει ακόμη και τραγούδι  που  έχει κυκλοφορήσει από την 1η Σεπτεμβρίου. Δεν αποκλείεται δηλαδή να στείλουν τραγούδι τους που ήδη ακούγεται και παίζεται αρκεί να έχει κυκλοφορήσει από την 1η Σεπτεμβρίου και μετά και όχι νωρίτερα. Το ρεπορτάζ όμως λέει πως υπάρχει ήδη και ένα άλλο κομμάτι που ετοίμασε ο Ισραηλινός παραγωγός τους.  Μέχρι στιγμής κανείς δεν επιβεβαιώνει , κανείς δε διαψεύδει!

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum