ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΦΑΜΑΝΩΛΗΣ

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Ο Γιώργος Καλφαμανώλης δεν είναι ο κλασικός διεκπεραιωτικός φωτογράφος που έχει γίνει και λίγο της μόδας στην Ελλάδα. Ισορροπεί ανάμεσα στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και το προσωπικό του στίγμα. Είναι αυτό που λέμε ART DIRECTOR, υπάρχει ARTWORK πίσω από κάθε φωτογράφησή του.  Είναι λιτός και όχι απλοικός, είναι πολύχρωμος και όχι "φορτωμένος".



Τον αγαπούν οι καλλιτέχνες και οι άνθρωποι της showbiz και του έχουν ιδιαίτερη εμπιστοσύνη. Σε ότι αφορά στο photoshop είναι ο δημιουργός εκείνος που χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο "εργαλείο" τόσο όσο χρειάζεται. Αποφεύγει τις υπερβολές ενώ η φαντασία του συναντά την πραγματικότητα.



Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον όμως δεν παρουσιάζει μόνο η δουλειά του αλλά και ο τρόπος που στέκεται και ο ίδιος μπροστά από το φακό. Φαίνεται πως ο Καλφαμανώλης ανήκει στο είδος των δημιουργών που "ερμηνεύουν" καλύτερα το έργο του από τα καθαρόαιμα του είδους. Όπως δηλαδή ένας μουσικός που ακόμη και φωνή καλλιεργημένη να μην έχει ερμηνεύει τα τραγούδια του πιο άμεσα και αληθινά.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum