Βραδιά, με συζήτηση και γευστική δοκιμή, αφιερωμένη στις γαστρονομικές συνήθειες του Toulouse Lautrec, αλλά και τις γεύσεις που αγαπούσε ο Γάλλος καλλιτέχνης, διοργανώνει το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών ΑΠΘ στο πλαίσιο της μεγάλης έκθεσης «Henri de Toulouse Lautrec», την Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2010 στις 19:30.
Στη συζήτηση θα συμμετέχει η γενική γραμματέας του ΔΣ του Τελλογλείου κα. Αλεξάνδρα Γουλάκη-Βουτυρά, ο δημοσιογράφος-λογοτέχνης κ. Ηλίας Κουτσούκος, ο παραγωγός κ. Ανέστης Μπαμπατζιμόπουλος, ο σεφ του εστιατορίου ARTο2 του Τελλογλείου κ. Γιάννης Κιόρογλου και φυσικά το κοινό. Μετά τη συζήτηση θα ακολουθήσει γευστική δοκιμή με αποστάγματα και κέρασμα.
Η συμμετοχή στην εκδήλωση –συζήτηση και γευστική δοκιμή- μαζί με την είσοδο στην έκθεση “Henri de Toulouse Lautrec» κοστίζει 10 ευρώ. Για συμμετοχή, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2310 991610 και 2310 991116. Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Στο πλαίσιο της έκθεσης, το ARTο2 θα ξεκινήσει μια σειρά ειδικών γευστικών βραδιών, με πιάτα εμπνευσμένα από τις συνταγές του Toulouse Lautrec. Για περισσότερες πληροφορίες: 2310 201421 και www.arto2.gr
ΛΕΖΑΝΤΑ
Έντυπο παρουσίασης βιβλίου “Toulouse-Lautrec-Maurice Joyant, L’ art de la cuisine”, La bibliotheque des Arts, Παρίσι, 1966
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου