KAΘΗΜΕΡΙΝΑ....ΣΤΗΝ ΕΤ3!

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Το δεύτερο χρόνο της διανύει η πρωινή ενημερωτική εκπομπή "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ" στην ΕΤ3 κάθε μέρα εκτός Σαββατοκύριακου από τις 9.45-11.00. Σταθερή αξία παραμένει ο Χάρης Αρβανιτίδης ένας εκ των παρουσιαστών και ο Σωτήρης Κυρόπουλος , αρχισυντάκτης, όπως και ο Θοδωρής Τσέπος στην παραγωγή. Η άλλη παρουσιάστρια είναι η Θεοδώρα Αυγέρη που τη συναντάμε πρώτη φορά σε τέτοιο ρόλο, δηλαδή σε παρουσίαση καθημερινής αμιγώς ενημερωτικής εκπομπής. Την κ.Αυγέρη την έχουμε δει κυρίως σε εκπομπές έρευνας, εβδομαδιαίες και μη. Οι δυό τους πάντως δένουν καλά και έχουν ο καθένας και η καθεμία το στίγμα τους, το ρόλο τους και το στυλ τους. Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι δεν καλύπτει ο ένας την άλλη και φαίνονται διαβασμένοι και συνεννοημένοι προτού βγουν στον αέρα. Τόσο η κ.Αυγέρη όσο και ο κ.Αρβανιτίδης είναι άνετοι στο φακό και το λόγο καθώς και φιλικοί προς τον τηλεθεατή.  Μαζί με τον κ.Τσέπο στην παραγωγή είναι ο Αργύρης Δούμπλατζης.
Ο αρχισυντάκτης Σωτήρης Κυρόπουλος που έχει τόσο την επιμέλεια όσο και το κοντρόλ της εκπομπής είναι ο λεγόμενος "αφανής ήρωας" ,ενώ στη σκηνοθεσία εναλλάξ είναι η Τάνια Χατζηγεωργίου και η Βούλα Κωστάκη.




Με απευθείας συνδέσεις, ρεπορτάζ και ανταποκρίσεις, έγκαιρα και έγκυρα, οι τηλεθεατές ενημερώνονται για ό,τι συμβαίνει στην τρέχουσα επικαιρότητα και όχι μόνο...
«Καθημερινά» θεματικές ενότητες δίνουν απαντήσεις, λύνουν απορίες, προβληματίζουν, αλλά και ευαισθητοποιούν: οικονομία, υγεία, περιβάλλον, παιδί και οικογένεια, πολιτισμός, σοβαρά και ευτράπελα, περίεργα και καινοτόμα, τεχνολογία, επιστήμες, αθλητισμός.
«Καθημερινά» επιφανείς καλεσμένοι των Γραμμάτων και των Τεχνών, καλλιτέχνες από το χώρο του θεάτρου, της μουσικής και του κινηματογράφου μιλούν για τη δουλειά τους, σχολιάζοντας παράλληλα τα γεγονότα και τις εξελίξεις.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum