O ΣΥΝΘΕΤΗΣ-ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΤΗΣ LADY GAGA ΣΤΗ ΕUROVISION.

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Eάν προφέρει κανείς το ονοματεπώνυμο Nαντίρ Χαγιάτ, ίσως να μη θυμίσει κάτι άμεσα σε κανέναν. Εάν όμως διευκρινινίσουμε ότι το όνομα αυτό παραπέμπει στο όνομα REDONE τότε κάτι αλλάζει, εφόσον ο συγκεκριμένος συνθέτης -παραγωγός έχει γράψει μεγάλες και διεθνείς επιτυχίες τόσο για τη Σακίρα , όσο και για τη LADY GAGA, μεταξύ αυτών το POKERFACE και το BAD ROMANCE.
Ο εν λόγω κύριος διαγωνίζεται ως συνθέτης στη Σουδική επιλογή για τη EUROVISION 2011 με το γυναικείο συγκρότημα LOVE GENERATION που αρχίζει πλέον μεθοδικά τις κινήσεις του για διεθνή καριέρα. Πρώτος σταθμός τους θα είναι ο Σουηδικός ημιτελικός και τελικός και δεύτερος ο διαγωνισμός της Γιουροβίζιον στο Ντύσσελντορφ. Τόσο τα μέλη του συγκροτήματος όσο και ο συνθέτης τους δεν κρύβουν ότι φιλοδοξούν να κατακτήσουν την πρωτιά στη Γερμανία τον ερχόμενο Μάιο. Και αμέσως μετά να κυκλοφορήσουν το πρώτο διεθνές άλμπουμ τους.


Ωστόσο διαπιστώνει κανείς ότι τελικά πολλοί είναι οι συνθέτες-παραγωγοί που προερχόμενοι από τη Σουηδία κάνουν διεθνή καριέρα γράφοντας μεγάλες επιτυχίες για μεγάλα ονόματα.
Ο REDONE μάλιστα είναι ένας από τους δημιουργούς που έγραψαν πολλά από τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του MICHAEL JACKSON. O ίδιος αποτελούσε κάποτε και δίδυμο με τον επίσης Σουηδό DOUGLAS CARR που είχε γράψει το LETS GET WILD για τον εθνικό Ελληνικό τελικό του 2005 με ερμηνεύτρια την Έλενα Παπαρίζου ,αλλά ως γνωστόν είχε χάσει από το NUMBER ONE του Χρήστου Δάντη. To συγκεκριμένο τραγούδι ο CARR το είχε συνθέσει για τη Σακίρα, αλλά τελικά το έδωσε για την Έλενα Παπαρίζου και τη Γιουροβίζιον.
Πέρυσι ένας άλλος γνωστός συνθέτης από τη Σκανδιναβική χώρα ο Άντερς Μπάγκε που συνήθως γράφει και παράγει για τη Μπρίτνευ Σπήρς ήταν ο συνθέτης της συμμετοχής του Αζερμπαιτζάν Drip Drop.
Εάν τελικά ο Χαγιάτ ή αλλιώς REDONE επιλεγεί μαζί με τις LOVE GENERATION για να εκπροσωπήσουν τη Σουηδία τότε θα είναι το άλλο μεγάλο διεθνές αστέρι μετά τον TIMBALAND που θα έχει "εμπλακεί" στο διαγωνισμό της EUROVISION. Ο τελευταίος είχε κάνει την ενορχήστρωση-παραγωγή της νικητήριας Ρώσικης συμμετοχής του 2008 με το Ντίμα Μπιλάν.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum