ΣΙΑ ΚΟΣΣΙΩΝΗ: "ΑΚΟΜΗ ΜΕΤΡΑΩ ΔΑΓΚΩΜΑΤΙΕΣ..."

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011


«Ρόλο» γκεστ έπαιξε η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ Σία Κοσσιώνη στην παράσταση της Αθηνάς Παππά «Πεινάει Κανείς» στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Πιο συγκεκριμένα,  η γνωστή δημοσιογράφος , ως τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς,  σχολίασε την πείνα και τον κανιβαλισμό που είναι και το θέμα της παράστασης. «Όσο διαρκούσε η παράσταση μετρούσα πόσες δαγκωματιές υπάρχουν στο σώμα μου από τα στόματα άλλων αλλά και πόσα ίχνη από δαγκωματιές δικές μου  υπάρχουν σε άλλων σώματα» τόνισε στο τέλος της παράστασης.Επισήμανε πως ο κανιβαλισμός και η πείνα υπάρχουν στις ζωές όλων μας και κυρίως στην καθημερινότητά μας. Έφερε ως παράδειγμα τον ανταγωνισμό στις προσωπικές και τις επαγγελματικές σχέσεις τονίζοντας πόσοι άνθρωποι υπάρχουν που «πατούν επί πτωμάτων» για να ανέβουν .Παραδέχτηκε πως τα media , χώρο από τον οποίο προέρχεται , κανιβαλίζουν και κανιβαλίζονται διαρκώς ,ενώ σημείωσε πως η δημοσιογραφία και η πολιτική κανιβαλίζουν η μία την άλλη. Την παράσταση μαγνητοσκόπησε και η εκπομπή της ΝΕΤ "Οι παρέες γράφουν ιστορία" με το Σεραφείμ Φυντανίδη. Στη συγκεκριμένη παράσταση ρόλο γκεστ έπαιξε η αρχισυντάκτρια της εκπομπής και μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΕΣΥ Νατάσα Μποζίνη.
Η παράσταση σε κείμενα και σκηνοθεσία Αθηνάς Παππά πραγματεύεται την πείνα κάθε είδους που οδηγεί στον κανιβαλισμό και ανεβαίνει στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
Οι παραστάσεις είναι από Πέμπτη-Κυριακή στις 21.30 μέχρι και τις 6 Φεβρουαρίου. Την ερχόμενη εβδομάδα γκεστ-τιμώμενα πρόσωπα που θα σχολιάσουν στο τέλος της παράστασης θα είναι μεταξύ άλλων η Βάνα Μπάρμπα, η Κερασία Σαμαρά και ο Γιάννης Δρίτσας. 

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum