ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?....ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ....

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Η παράσταση με τον πλέον επίκαιρο τίτλο «ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ» της Αθηνάς Παππά στο ίδρυμα ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ φλερτάρει  με τη μόδα, την αισθητική των αντικειμένων και τα αξεσουάρ, τους κινηματογραφικούς φωτισμούς και τη δυνατή ηλεκτρονική μουσική.  Ο βραβευμένος στο ATHENS FASHION WEEK 2007 σχεδιαστής Λουκάς Αλιφραγκής (LUKAS), γνωστός από τις συνεργασίες του με τη Δέσποινα Βανδή και την Τάμτα, υπογράφει τα κοστούμια αλλά και αξεσουάρ της παράστασης που πραγματεύεται την πείνα και τον κανιβαλισμό σε όλα τα επίπεδα. Μαύρο φόρεμα από βινύλιο που παραπέμπει συμβολικά σε σακούλα σκουπιδιών αλλά και μία κατακόκκινη τύπου ΟΣΚΑΡ τουαλέτα είναι τα ευρηματικά γυναικεία κοστούμια που δε συνοδεύονται από παπούτσια καθώς οι ηθοποιοί Έλενα Αγγελοπούλου και Ελένη Τόλια είναι ξυπόλητες.





Ρεντιγκότα, φόρμα με στρας  και εξώπλατα γιλέκα από χαρτί και ύφασμα αποτελούν τα ανδρικά κοστούμια για τους άνδρες της παράστασης Γιάννη Κυφωνίδη, Δημήτρη Μαζιώτη και Κωνσταντίνο Ρόδη. Ο αφηγητής της παράστασης και υποσυνείδητο των ηρώων Στράτος Τζώρτζογλου φοράει λευκά φτερά  που παραπέμπουν σε άγγελο καθώς και ένα σακάκι-γιλέκο με κρόσσια που παραπέμπουν σε λύκο.  Και αυτά φέρουν την υπογραφή του Λουκά Αλιφραγκή. Όπως και οι μανσέτες και τα γυαλιά οράσεως για τη σκηνή με το «δελτίο ειδήσεων» αλλά και η χρώματος μπορντό κάπα και η χάρτινη κορώνα για τη σκηνή με τον «σιωπηλό βασιλιά των σκουπιδιών».  Επίσης έχει σχεδιάσει και τις δύο μαύρες από δαντέλα μπαλαρινέ φούστες για τις γυναίκες της παράστασης. Ο γυάλινος περιστρεφόμενος καθρέφτης δαπέδου ανήκει στην προσωπική συλλογή του Βαγγέλη Ρασσιά που υπογράφει τους φωτισμούς  και τις επίσημες φωτογραφίες της παράστασης , όπως και το ξύλινο τραπέζι και η καρέκλα. Τις φόρμες και τα εσώρουχα της παράστασης υπογράφει ο Χρήστος Χατζηβασιλείου (MED).


H πρωτότυπη live με ακορντέον και ηχογραφημένη σε ηλεκτρονικούς ήχους μουσική ανήκει στους SEQUNCE THEORY PROJECT  και δένει αρμονικά με τα κοστούμια, τα αντικείμενα , τα αξεσουάρ και τους φωτισμούς της παράστασης. Η επίσημη φωτογράφηση της παράστασης έγινε από το φωτογράφο Βαγγέλη Ρασσιά στο στούντιό του στο Γουδί.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία-Δραματουργική επεξεργασία: ΑΘΗΝΑ ΠΑΠΠΑ
Κείμενα: ΑΘΗΝΑ ΠΑΠΠΑ - "ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ..."
Διεύθυνση φωτισμού-Φωτογραφίες: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΡΑΣΣΙΑΣ
Πρωτότυπη Μουσική: SEQUENCE THEORY PROJECT
Ηχος: Richard Konig
Κοστούμια: ΛΟΥΚΑΣ ΑΛΙΦΡΑΓΚΗΣ (LUKAS)
Μακιγιάζ: Ζιζέλ Καρούνης.
Mαλλιά: Μαρία Γκανά.
Boηθός Σκηνοθέτη: Τζέλα Χριστοπούλου.
Camera Trailer: Βασίλης Πολίτης, Αντώνης Σκαμπαβίριας.

Χορηγίες: Χρήστος Χατζηβασιλείου (MED)
ΔΙΑΝΟΜΗ
ΕΛΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΤΟΛΙΑ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΦΩΝΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΖΙΩΤΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΟΔΗΣ
ΑΦΗΓΗΤΗΣ:  ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ




XOΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:      ΕΡΤ
                                                  RADIO 9
                                                  PROTAGON.GR

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum