ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑΤΑΣΑ....ΔΥΟ ΣΤΑΡ ΤΩΝ MEDIA!!!

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Τις λένε Μελίνα και Νατάσα. Επίσης Καραπαναγιωτίδου και Μποζίνη. Είναι Θεσσαλονικιές αλλά η δουλειά τους αφορά ολόκληρη την Ελλάδα. Είναι φίλες και κατά καιρούς συνεργάστηκαν
και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Η Μελίνα Καραπαναγιωτίδου που αγαπήθηκε τόσο από το ραδιοφωνικό κοινό όσο και από το τηλεοπτικό με τις εκπομπές της και την παρουσία της στον ΑΝΤ1 , έκανε αίσθηση με τις εκπομπές της στην ΕΡΤ3 ,ενώ άφησε το στίγμα της με τη θητεία της στις εφημερίδες ΕΓΝΑΤΙΑ και ΚΕΝΤΡΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.  Σήμερα το κοινό απολαμβάνει τη Μελίνα παρέα με το Μπάμπη Τζιομπάνογλου στο ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM Β.Ελλάδας. Η εκπομπή γράφει πολύ μεγάλα νούμερα και τόσο η Καραπαναγιωτίδου όσο και ο Τζιομπάνογλου αποτελούν  προσωπικές επιλογές του Νίκου Χατζηνικολάου. Η φίλη και συνάδελφός της Νατάσα Μποζίνη που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα είναι επίσης δυναμική και ξεχωρίζει για τη διορατικότητά της αλλά και την ενασχόλησή της με τα συνδικαλιστικά. Είναι ευρηματική και ιδιαίτερα αγαπητή μεταξύ των συναδέλφων της. Είναι αρχισυντάκτρια της τηλεοπτικής εκπομπής του Σεραφείμ Φυντανίδη στη ΝΕΤ " Οι παρέες γράφουν ιστορία" ,ενώ δραστηριοποιείται και ως σχεδιάστρια ντοκιμαντέρ και διαφόρων παραγωγών. Τόσο η Μελίνα όσο και η Νατάσα έχουν δεχτεί να εμφανιστούν στον κινηματογράφο σε γκεστ ρόλους. Η Νατάσα Μποζίνη μάλιστα έκανε ήδη το πέρασμά της στο θέατρο επίσης με ρόλο γκεστ τον περασμένο χειμώνα. 
Πάντως αξέχαστη θα μείνει η στιγμή που ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής θα χαστουκίσει ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας τη Μελίνα Καραπαναγιωτίδου όταν η τελευταία ως δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 τόλμησε να ρωτήσει τι θα κάνει με τους Απριλιανούς και το αίτημα αποφυλάκισής τους.
                                                    ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ
ΝΑΤΑΣΑ ΜΠΟΖΙΝΗ
Νατάσα και Μελίνα,  Μποζίνη και Καραπαναγιωτίδου. Φίλες και σταρ των MEDIA.  Γυναίκες δυναμικές που βλέπουν μόνο μπροστά.  Δε βλέπονται συχνά, αλλά η μία αγαπάει και σέβεται την άλλη.  Θα μπορούσαν  να κάνουν καριέρα ως ηθοποιοί , αλλά επέλεξαν έναν άλλο δρόμο, αυτόν της ενημέρωσης η μία και του ντοκιμαντέρ και της έρευνας η άλλη.  Κρατούν ψηλά τη σημαία της Θεσσαλονίκης, η Μελίνα ζώντας λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη και η Νατάσα ζώντας στην Αθήνα. Θα τις δούμε μαζί στην κινηματογραφική οθόνη;  Σύντομα θα έχουμε τις απαντήσεις.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum