SUNDAY EDITORIAL

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Kυριακή και γιορτή της Μητέρας, ιερή μέρα για όλους μας. Αλλά αυτό δε μας εμποδίζει από το να εκφράσουμε τις απόψεις μας ακόμη και δυσάρεστες για ότι συμβαίνει γύρω μας.
Προσπαθούμε να κατανοήσουμε πόσο κακό μπορεί να κάνεις στην προβολή ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες επειδή αυτή είναι η πολιτική καναλιών και εταιριών παραγωγής. Μα είναι δυνατόν να σου ζητούν να μη μιλάς για ανθρώπους που κοπιάζουν και μοχθούν επειδή κάτι τέτοιο αντικρούει την πολιτική μίας εταιρίας ή ενός καναλιού?

Θέλω να πω δύο καλές κουβέντες και μου το απαγορεύετε? Μα που βρισκόμαστε τέλος πάντων? Στην Ελλάδα, μέλος της Ευρώπης, του 2011 δε βρισκόμαστε?   Είναι π.χ.  δυνατόν οι ίδιοι άνθρωποι που θάβουν το Λούκας και την Ελληνική αποστολή  να του τηλεφωνούν μετά και να του το παίζουν φίλοι? Είναι δυνατόν κάποιοι άνθρωποι να επιμένουν 48 ώρες πριν τον α΄ ημιτελικό που συμμετέχει η Ελλάδα, να μιλούν για αποκλεισμό και μάλιστα με τέτοιο τρόπο  σα να είναι η ευχή και η επιθυμία τους? Είναι δυνατόν αντί κάποιοι -μήνες πριν-να συγχαίρουν το Λάνθιμο για την υποψηφιότητα στα ΟΣΚΑΡ να τον λοιδωρούν , να τον ειρωνεύονται και να εφευρίσκουν "σκάνδαλα" και μικροπρέπειες?
Και από την άλλη είναι δυνατόν να σου "αρνούνται" συνέντευξη άνθρωποι επειδή εσύ είσαι καλοπροαίρετος ? Και να προτιμούν τους κακοπροαίρετους και τις "κακές αδελφές" επειδή είναι της μόδας , άρα οι "πιο δυνατοί"? Εκεί φτάσαμε? ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ!!!
Και αυτό δεν αφορά μόνο στα media, τις τέχνες, τον πολιτισμό ,αλλά και την κοινωνία και την πολιτική.
Όποιος είναι θετικά διακείμενος και καλοπροαίρετος και ευγενής είναι δεδομένος και αδύναμος, ενώ αυτός που είναι αρνητικά διακείμενος ή δηλητηριώδης ή είρων  έχει στυλ , είναι μοδάτος και είναι δυνατός. Αυτό ακριβώς συμβαίνει στην Ελλάδα! Όταν η λοιπή Ευρώπη αξιοποιεί την κρίση και πάει μπροστά σε ότι αφορά στην ουσία , εμείς επιλέγουμε το στρουθοκαμηλισμό, το "όπως-όπως"και τους "ημέτερους". Πάντως όλη αυτή η ιστορία έχει ένα καλό: θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα , από συνεργασίες έως και φιλίες.  Εμείς απλά γυρίζουμε την πλάτη μας στο παρελθόν και κοιτάμε προς το μέλλον!!!

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum