ΑΘΗΝΑ ΝΑΝΝΟΥ: ΜΙΑ "ΕΥΠΛΑΣΤΗ" ΗΘΟΠΟΙΟΣ

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

"Θεϊκά Λόγια", "Αίας , ο Εγκλεισμός", "Αντιγόνη" του Ανούιγ, "Παραμυθένια Πραγματικότητα", "Μία Κυριακή στην εξοχή", "Γύρνα Πίσω ...στα... Ψηλα Τακούνια" είναι μερικές μόνον από τις παραστάσεις όπου πρωταγωνίστησε η Αθηνά Νάννου. Απέσπασε μάλιστα από πολύ καλές έως εξαιρετικές κριτικές για τις ερμηνείες της και απέδειξε πόσο "εύπλαστη" και "ευέλικτη" ηθοποιός είναι. Η Αθηνά Νάννου έπαιξε σε πολλές παραστάσεις τα τελευταία 10 χρόνια , τις περισσότερες στο θέατρο "Τεχνουργείο" με την ομάδα " Εν Ενεργεία" του Στέργιου Καλφόπουλου στη Θεσσαλονίκη. Υπηρετεί  όλα τα είδη , ακόμη και το παιδικό θέατρο και το μιούζικαλ. Ενώ τον τελευταίο καιρό εγκαινίασε και τη συνεργασία της με τους ΜΟΔΑΣ&ΤΕΧΝΗΣ ΕΡΑΣΤΕΣ.



Με σπουδές μουσικής σύνθεσης, φωνητικής και γαλλικής φιλολογίας καταφέρνει  όλα αυτά τα χρόνια να ανταποκρίνεται με αμεσότητα, συνέπεια και μέτρο στους ρόλους της.
Αν και γόνος στρατιωτικής οικογένειας , έκανε την επανάστασή της αποφασίζοντας να ασχοληθεί με τα έως εκείνη τη στιγμή χόμπυ της και όχι με το πρώτο πλάνο σπουδών της.


Η Νάννου έχει τις δυνατότητες να πάει παραπέρα υπηρετώντας ακόμη πιο δύσκολους και απαιτητικούς ρόλους στο θέατρο. Το ερχόμενο καλοκαίρι θα πρωταγωνιστήσει σε κινηματογραφική ταινία  που θα γυριστεί στη Θεσσαλονίκη. Δε θα είναι η πρώτη φορά , καθώς πριν από 4 χρόνια πρωταγωνίστησε σε μικρού μήκους ταινία που διαγωνίστηκε στο Φεστιβάλ Βερολίνου.

Στο παρελθόν έδωσε κονσέρτα πιάνου αλλά και τζαζ συναυλίες. Είναι μία σταθερή performer με αξιώσεις και για το μέλλον!!!

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum