ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ...ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ρόδης στο ENTER TV:
O λόγος για τη θεατρική παράσταση «Τερατώδη Προβλήματα», του Μάρτιν Ντάουνιγκ, σε σκηνοθεσία Τάσου Ιορδανίδη, που παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο θέατρο ΑΛΜΑ
(Β΄ σκηνή-Μεταξουργείο). Με τους Αποστόλη Τότσικα, Ανδρέα Κοντόπουλο, Νικολέττα Θωμά, Γιάννη Παπαθανασίου, Απόλλωνα Μπόλα, Ηλιάνα Γαϊτάνη, Αντώνη Αντωνάκο και Φαίη Ζαρμπή.
Τρίτη βράδυ και αποφασίζω να πάω να δω μία παράσταση, στην οποία τυχαίνει να παίζουν και φίλοι. Φθάνω στο θέατρο ΑΛΜΑ στο Μεταξουργείο και μπαίνω μέσα.
Καθότι είχα άπλετο χρόνο (αφού είχα φθάσει τρία τέταρτα πριν την έναρξη), πίνω ένα ποτό στο μπαρ του θεάτρου και επεξεργάζομαι με το βλέμμα μου το χώρο.
Πολύ ζεστό και φιλικό κλίμα, ευγενές προσωπικό, και ένας χώρος γεμάτος από φωτογραφίες παραστάσεων. Ζωή Λάσκαρη, Κατερίνα Μαραγκού, Άννα Μακράκη, Γιώργος Μιχαλακόπουλος, Ελένη Χατζηαργύρη, Γιώργος Τσιτσόπουλος, Θοδωρής Κατσαδράμης και άλλοι αξιόλογοι ηθοποιοί κοσμούσαν τους τοίχους.
Και έφθασε η ώρα να αρχίσει η παράσταση. Στριμώχνομαι στο ασανσέρ του θεάτρου μαζί με άλλα έξι άτομα (χαρακτηριστικό των Ελλήνων το στρίμωγμα) και ανεβαίνω στον 5ο όροφο, για να μπω στη Β΄σκηνή. Ένας χώρος μικρός (περίπου 100 θέσεων), αλλά πολύ ζεστός και γεμάτος θετική ενέργεια. Χαμηλός φωτισμός και χαλαρή μουσική. Το σουρεαλιστικό σκηνικό μας δείχνει το σαλόνι του σπιτιού του Δρ.Φράνκεστάιν. Ένα σαλόνι γεμάτο γυάλες με μάτια και μυαλά καθώς και «ξεκαρδιστικά» κάδρα και φωτογραφίες που απεικονίζουν το Δρ. Φράνκεστάιν, αγκαλιά με την Αντζελίνα Τζολί, την Πάμελα Άντερσον αλλά και τον πρόεδρο Ομπάμα.
Και η παράσταση αρχίζει…!

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum