ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ E-SHOP ΤΗΣ PINKWOMAN

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Ενεργοποιήθηκε πρόσφατα το  καινούργιο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) που μπορεί κανείς να δει  διεύθυνση www.pinkwoman-fashion.com .
Μέσα από τον ιστότοπo αυτό , ο επισκέπτης μπορεί  να πληροφορηθεί για τα προϊόντα του , τις νέες αφίξεις, τις προτάσεις μόδας, τις προσφορές, τους διαγωνισμούς που βρίσκονται σε εξέλιξη και φυσικά να παραγγείλει on-line.  Οι τρόποι εξόφλησης των παραγγελιών καλύπτουν όλους τους τρόπους πληρωμών , όπως αντικαταβολή, πιστωτική/χρεωστική κάρτα , καθώς και paypal.
Το σύστημα SSL 128 που χρησιμοποιείται για τις συναλλαγές είναι το πλέον ασφαλές όσον αφορά τα προσωπικά δεδομένα και τους κινδύνους υποκλοπής. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Pink Woman εκτός από την Ελλάδα και την Κύπρο εξυπηρετεί σε παραγγελίες όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι παραδόσεις των παραγγελιών γίνονται με γνωστή εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) , ενώ μέσα από την ιστοσελίδα της Pink Woman μπορεί ο χρήστης να ελέγξει την εξέλιξη της παραγγελίας. Κάθε εβδομάδα διεξάγεται νέος διαγωνισμός , με έπαθλο έναν ολοκληρωμένο συνδυασμό ρούχων (total look). Μοναδική υποχρέωση του διαγωνιζομένου είναι να κάνει “like” στη σελίδα του καταστήματος  στο facebook (http://www.facebook.com/PINK.WOMAN.OFFICIAL).
 Ο ιστότοπος της Pink Woman, εναρμονισμένος με τις νέες εξελίξεις στην διαδικτυακή κοινωνικότητα, είναι διασυνδεδεμένος με όλα τα γνωστά κοινωνικά δίκτυα (facebook, google+, twitter, youtube, vimeo, tumblr, flicker). Μέσα από τις σελίδες του,  σε αυτά τα δίκτυα, οι φίλοι της εταιρείας ενημερώνονται για εκπτώσεις, διαγωνισμούς, ανακοινώσεις κ.α.  Επίσης η διαδραστικότητα που προσφέρεται μέσα από αυτές τις σελίδες, μπορεί να καλύψει και ζητήματα υποστήριξης, όπως απαντήσεις σε ερωτήματα χρηστών, συμβουλές, αλλά και ανατροφοδότηση (feedback) των υπηρεσιών μας.



Ειδικότερα:
Facebook: http://www.facebook.com/PINK.WOMAN.OFFICIAL
Google+: https://plus.google.com/108152380232699929664/
Twitter: https://twitter.com/#!/_pinkwoman
Youtube: http://www.youtube.com/pinkwomanclothes
Vimeo: https://vimeo.com/groups/pinkwoman
Tumblr: http://pinkwoman-fashion.tumblr.com
Flicker: http://www.flickr.com/pinkwomanfashio
Η εταιρεία ενδυμάτων Pink Woman ιδρύθηκε το 2004 στη Βόρεια Ελλάδα και κατάφερε σταδιακά να αποκτήσει μια σημαντική παρουσία τόσο στη χονδρική, όσο και τη λιανική αγορά.  Σήμερα, το δίκτυο της  Pink Woman αριθμεί:
65 franchises σε κεντρικά σημεία και μεγάλα εμπορικά καταστήματα, όπως  επίσης και 2 νέα καταστήματα στην ΟΥΓΓΑΡΙΑ και στο Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Το νεανικό και δυναμικό σήμα της PINKWOMAN, έχει πλέον σημαντική παρουσία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.
Η υλοποίηση του project, πραγματοποιήθηκε και υποστηρίζεται από δύο κορυφαίες εταιρείες του χώρου, την Walk.In.The.Park (digital studio) και την Altec Software (development).




Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum