ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ ΑΛΑ ΙΤΑΛΙΚΑ

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Τον τελευταίο καιρό ακουγόταν όλο και πιο έντονα, ότι η Καίτη Γαρμπή ετοιμάζει δισκογραφική δουλειά στην Ιταλία. Και τελικά έγινε!
Ενώνοντας την φωνή της με την θρυλική ιταλίδα ερμηνεύτρια Ornella Vanoni, η Καίτη Γαρμπή επιστρέφει με ένα remake του γνωστού ιταλικού τραγουδιού «Buona Vita»!
Με ιταλικό και ελληνικό στίχο, οι δύο τραγουδίστριες υπόσχονται να ταξιδέψουν το κοινό μελωδικά σε ένα κομμάτι που θυμίζει καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα στην αμμουδιά και έχει στοιχεία lounge. Το νέο δισκογραφικό βήμα της Καίτη Γαρμπή, θα έχει απόλυτα ιταλική γεύση, καθώς την παραγωγή του έχει αναλάβει ο Ιταλός Παραγωγός της Cesaria Evora, Alberto Zeppieri.
Το επερχόμενο άλμπουμ θα περιέχει ακόμα και διασκευές αγαπημένων επιτυχιών της Καίτης με ιταλική χροιά! "Ένα πολύ ποιοτικό βήμα, μια επιβεβαίωση πως η ελληνίδα ερμηνεύτρια έχει πλέον περιέλθει σε μία πολύ ώριμη, πολύ σοβαρή και πολύ δημιουργική νέα φάση στην καριέρα της!", όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στο επίσημο site της δημοφιλούς ερμηνεύτριας. Ενώ ήδη κυκλοφορεί και το teaser της μουσικής παράστασης που θα παρουσιάσουν το χειμώνα τα "ωραιότερα μάτια" του ελληνικού πενταγράμμου.




Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum