"ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΣΟΥ" ...ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΑΙΑΣ

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Μία πολύ διαφορετική παρουσίαση βιβλίου θα γίνει την επόμενη Πέμπτη στην κεντρική πλατεία της Παραλίας Περαίας. Ουσιαστικά θα είναι η πρώτη φορά που θα γίνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα.


Πρόκειται για την παρουσίαση του βιβλίου της Ελληνίδας Μις Μαρπλ Αγγελικής Νικολούλη «Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Καστανιώτης».



Η εκδήλωση της παρουσίασης , που θα γίνει σε υπαίθριο και δημόσιο χώρο για το ευρύ κοινό , πραγματοποιείται την Πέμπτη 26 Ιουλίου στις 8.30 το βράδυ,  υπό την αιγίδα του Δήμου Θερμαικού και την οργάνωση του «ΒΙΒΛΙΟΦΟΡΟΥ» με πρωτεργάτη τον Αμβρόσιο Τσανταρλιώτη.   Η δημοφιλής συγγραφέας και δημοσιογράφος θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες και θα υπογράψει βιβλία της.



Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος  Ανθή Σαλαγκούδη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα στηθεί ειδικό stage με φωτιστικό και ηχητικό εξοπλισμό , ώστε η παρουσίαση να γίνει μέσα σε κλίμα "αστυνομικής" ατμόσφαιρας και κινηματογραφικής αισθητικής.
Ο χώρος αυτός επελέγη,  ώστε να συμμετέχει και το κοινό και να αποκτήσει η όλη εκδήλωση διαδραστικό χαρακτήρα, όπως άλλωστε στις τηλεοπτικές εκπομπές της Αγγελικής Νικολούλη.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum