ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ....ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ!

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012


Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε   η είδηση της αποχώρησης ενός εκ των πέντε παρουσιαστών της εκπομπής «Μες στην Καλή Χαρά».Σύμφωνα με το gossip- tv από σήμερα το πρωί στην παρέα του Σαββατοκύριακου δεν θα βρίσκεται η Ευαγγελία Αραβανή.
Το όμορφο ξανθό κορίτσι που πέρασε από αρκετά casting και επιλέχθηκε ως η κατάλληλη για αυτή τη θέση δεν θα ανήκει πλέον στην ομάδα της Ναταλίας Γερμανού. Άφωνη έμεινε η Ευαγγελία Αραβανή στο άκουσμα της είδησης από τους υπεύθυνους της εκπομπής του Alpha, και με μια απορία να κυριαρχεί, καθώς και ένα μεγάλο γιατί.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η επίσημη θέση του καναλιού είναι πως αποφάσισαν ότι πρέπει να επιστρέψουν στο παλιό format της εκπομπής δηλαδή στα πέντε άτομα γιατί τα έξι προκαλούν χάος και λιγότερο χρόνο και χώρο στον εκάστοτε στην εκπομπή.
Βέβαια, με μια πρώτη σκέψη οι συμμετέχοντες στην εκπομπή είναι πέντε.Ναταλία Γερμανού, Θέμης Γεωργαντάς, Ευαγγελία Αραβανή, Παναγιώτης Χατζηδάκης και Παύλος Σταματόπουλος. Αναζητώντας λοιπόν τον... έκτο της παρέας συνειδητοποιούμε πως ακούει στο όνομα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Πρόκειται για το νέο μέλος της παρέας, όπου το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στον καναπέ του «Μες στην Καλή Χαρά» και σίγουρα διεκδικεί και χρόνο και χώρο.
Συνεπώς, σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα τη θέση της Ευαγγελίας Αραβανή παίρνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την οποία είχαμε τη χαρά να παρακολουθούμε πέρυσι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ως μοντέλο.
Εμείς προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τη Ναταλία Γερμανού για να μας πει τι ακριβώς έχει συμβεί αλλά κατέστη αδύνατον. Σύμφωνα πάντως με το περιβάλλον της παρουσιάστριας, η ίδια δεν έχει καμία ανάμειξη στην απόφαση του καναλιού και σίγουρα δεν πρόκειται για ακόμη μια ξανθιά που ήθελε να «φάει», αφού ξανθιά φεύγει ξανθιά... έρχεται!
Όσο για την Ευαγγελία Αραβανή δεν μπορεί να πιστέψει ακόμα τι έχει συμβεί και σύμφωνα με το περιβάλλον της δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση παρά τις εγγυήσεις του καναλιού πως από τη νέα σεζόν θα την αξιοποιήσουν τηλεοπτικά.
Πλέον το μόνο που μένει είναι να δούμε τι θα πει η Ναταλία Γερμανού σήμερα , Σάββατο 27 Οκτωβρίου στην εκπομπή «Μες στην Καλή Χαρά» γι΄ αυτή την ξαφνική αποχώρηση.

Πηγή: difernews.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum