«Έφτασε το μαχαίρι στο
κόκκαλο. Και καθώς το βλέπαμε, μας έτρεχαν τα σάλια! Ήμασταν στην ταβέρνα Ο
Καλοφαγάς όπου είχαμε ακούσει πως θα μας περίμενε μια διαφορετική εμπειρία,
αλλά όταν είδαμε το σερβιτόρο να έρχεται στο τραπέζι μας με ένα τεράστιο
κομμάτι κρέας και να μας ρωτάει πόσο θέλουμε να μας κόψει, σχεδόν τρομάξαμε!
Κάπου εκεί ήρθε ο Παναγιώτης και μας εξήγησε πως το μαγαζί (που ξεκίνησε από το
1970) φημίζεται για τις σταβλίσιες μπριζόλες του που τις κόβουν και τις ψήνουν
μπροστά μας για να σιγουρευτούμε ότι είναι ακριβώς όπως τις θέλουμε. Με την
πρώτη μπουκιά από τη ζουμερή μπριζόλα μας πάντως, ο φόβος μετατράπηκε σε
ενθουσιασμό! Δοκιμάστε όπωσδήποτε και το t-bone steak τους.»
«Υ.Γ. Εδώ όλα τα κρέατα
ψήνονται χωρίς πολλά μπαχαρικά για να μην αλλοιώνεται η γεύση τους! Και αν οι
σταβλίσιες μπριζόλες του (φτάνουν μέχρι και 1.200 γραμμάρια!) σας φαίνονται
τεράστιες, ζητήστε τις κανονικές.»
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου