ΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ EUROVISION 2013

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Σήμερα, τελικά , έγινε η παρουσίαση των υποψήφιων ελληνικών τραγουδιών για την Eurovision 2013. 


Μετά την αναβολή της συνέντευξης τύπου , που είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου, έγινε η παρουσίαση το μεσημέρι σε ξενοδοχείο των Βορείων Προαστίων της Αθήνας. Η είσοδος επετράπη  μόνο σε δημοσιογράφους, ενώ τα σχετικά βίντεο αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο αμέσως μετά το πέρας της παρουσίασης.

Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Αγγελική Ηλιάδη στον Ελληνικό Τελικό φέρει τον τίτλο Χίλιες και μία νύχτες και είναι μία σύνθεση του Κυριάκου Παπαδόπουλου, σε στίχους του Ηλία Φιλίππου, που μυρίζει Ανατολή και παραπέμπει σε αργό τσιφτετέλι.

Το τραγούδι που διάλεξε η Θωμαή Απέργη για τον Ελληνικό Τελικό, ονομάζεται One last kiss και είναι μία σύνθεση του Γιώργου Γκέκα, σε στίχους του Άγη Νικολακόπουλου και αποτελεί ένα κράμα από swing και rockabilly με στοιχεία τζαζ και ρυθμ εντ σόουλ.

Το τραγούδι που θα ερμηνεύσουν οι Alex Leon και Giorgina, έχει τον τίτλο Angel και είναι μία σύνθεση του Alex Leon σε στίχους των Riskykidd και Alex Leon. Το τέμπο του είναι δυναμικό που παραπέμπει σε ρυθμό-έκπληξη και φέρει τον ίδιο τίτλο με τη συμμετοχή της Μάλτας το 2005. 


Το τραγούδι που θα ερμηνεύσουν οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας Ιακωβίδης, έχει τίτλο Alcohol is Free και είναι σύνθεση του Ηλία Κόζα σε στίχους του Στάθη Παχίδη. Ο τίτλος είναι και ο μοναδικός μη Ελληνικός στίχος του κομματιού.
Ποικιλία ήχων ,στίχων, διαφορετικά είδη  , όπως γνωρίζαμε ήδη,  θα  συναγωνιστούν για τη νίκη και το εισιτήριο.

Πηγή: ogaegreece.com
          eurovisionfanclub.gr
          mad tv

















Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum