ΗΛΙΑΣ ΨΙΝΑΚΗΣ: ΑΝ ΕΓΡΑΦΑ ΒΙΒΛΙΟ ΘΑ ΕΚΑΙΓΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Μετά από αρκετό καιρό είναι η αλήθεια, ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε για όλα στη Real life της Κυριακής. Ο γνωστός μάνατζερ σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης μίλησε για την ιδιαίτερη εμφάνιση του με τον Τάκη Ζαχαράτο στα βραβεία Mad,  τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας καλός μάνατζερ και ένας σταρ και εξήγησε για ποιό λόγο δεν τον βλέπουμε τον τελευταίο καιρό τόσο συχνά στα media. Επίσης, εξέφρασε την άποψη του για το πολυσυζητημένο βιβλίο της Γιάννας Αγγελοπούλου και αποκάλυψε πως έχει σκεφτεί και ο ίδιος να γράψει ένα. Ας δούμε χαρακτηριστικά αποσπάσματα…

Για ακόμη μια φορά καταφέρατε να τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας, στα βραβεία Mad, με το ντουέτο που κάνατε με τον Τάκη Ζαχαράτο. Ισχύει ότι θα κυκλοφορήσει το συγκεκριμένο τραγούδι και σε cd;
Είχε πολλή πλάκα αυτό που κάναμε με τον Τάκη, γελάσαμε και περάσαμε καλά. Μου έδωσε την άδεια ο φίλος μου Νίκος Καρβέλας να πούμε το τραγούδι του. Μετά τα βραβεία ο φίλος μου και παλιός μου συνεργάτης Γιώργος Αρσενάκος, που διευθύνει την Panik Records και την Platinum, μου πρότεινε να το βγάλει και σε cd. Αν το οποιοδήποτε έσοδο που θα προκύψει θα πάει στο “ένα πιάτο φαί” βεβαίως θα το κάνω, γιατί όχι; Γι’ αυτόν τον σκοπό κάνω τα πάντα. Είναι αυτό που λέει ο λαός: “Κάνω τα πάντα σε καλή τιμή και δεν σιχαίνομαι”.
Ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός πετυχημένου μάνατζερ και ενός σταρ;
Η μετάφραση του μάνατζερ στα ελληνικά είναι καταφερτζής. Ο σταρ δεν γίνεται, γεννιέται, είναι στο DNA του. Ένας πετυχημένος μάνατζερ πρέπει να κρύψει προς τα έξω τα ελαττώματα του σταρ και να προωθήσει τα δυνατά του σημεία, ώστε να γίνει “είδωλο”.
Τον τελευταίο καιρό αποφεύγετε τα ΜΜΕ. Κουραστήκατε;
Το παιχνίδι με τα μίντια είναι ένα παιχνίδι δούναι και λαβείν. Τα δημόσια πρόσωπα που πουλάνε χρησιμοποιούν ανά εποχή τα μίντια για να πουλήσουν – και αντιστρόφως. Εγώ αυτό το παιχνίδι το ξέρω πολύ καλά. Δεν αποφεύγω τα μίντια, απλώς τον τελευταίο καιρό τα χρησιμοποιώ μόνο “για ένα πιάτο φαί”.
Έχετε διαβάσει το βιβλίο της κυρίας Γιάννας Αγγελοπούλου, My Greek Drama; Ποιά είναι η γνώμη σας;
Βεβαίως το διάβασα και μου άρεσε πολύ. Η κυρία Αγγελοπούλου περιγράφει μία περίοδο πολύ σημαντική για την Ελλάδα, όπως αυτή την έζησε, με ειλικρίνεια και αυτοσαρκασμό.
Ποιός θα ήταν ο τίτλος του δικού σας βιβλίου; Έχετε σκεφτεί ποτέ να γράψετε;
Όχι μόνο έχω σκεφτεί να γράψω βιβλίο, μου το έχουν προτείνει κιόλας. Το σίγουρο είναι ότι αν έγραφα θα ήταν ειλικρινές και, εκτός του ότι θα “έκαιγε” πολύ κόσμο nationally και internationally, θα είναι πολλή πλάκα και σίγουρα θα γινόταν best seller.

Πηγή: real life
           entertv.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum