ΕΞΩΦΥΛΛΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Υπάρχουν εξώφυλλα κορυφαίων περιοδικών, όπως Rolling Stone, Vanity Fair και Time, τα οποία προκάλεσαν αντιδράσεις και μας έκαναν να αναφωνήσουμε «τι βλέπουν τα ματάκια μας». Δείτε τα επτά που ξεχώρισε το peoplegreece.com:
Dzhokhar Tsarnaev, Rolling Stone (Αύγουστος 2013)
Το περιοδικό είπε πως η απόφαση του να βάλει στο εξώφυλλο τον κατηγορούμενο για τη βομβιστική επίθεση της Βοστώνης ήταν στα όρια της δημοσιογραφίας, αυτό βέβαια δεν σταμάτησε τον κόσμο από το να αντιδράσει.
John Lennon & Yoko Ono, Rolling Stone (Ιανουάριος 1981)
Το Rolling Stone το έχει συνήθεια να πιέζει τα όρια με τα εξώφυλλα του. Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία του John Lennon, τραβηγμένη από την Anne Liebovitz λίγες μόλις ώρες την δολοφονία του.
Demi Moore, Vanity Fair (Αύγουστος 1991)
H ηθοποιός πόζαρε έγκυος στο δεύτερο παιδί της με τον τότε σύζυγο της Bruce Willis, ολόγυμνη σπάζοντας κάθε ταμπού σε μια φωτογραφία που πλέον θεωρείται ορόσημο.
Bert & Ernie, The New Yorker (Ιούλιος 2013)


Έχουν περάσει μόλις λίγες μέρες όταν ένα από την ώρα που κυκλοφόρησε ένα από τα πιο όμορφα και δυνατά εξώφυλλα της χρονιάς. Το τεύχος ήρθε τη στιγμή που όλο και περισσότερες χώρες στον πλανήτη γιορτάζουν την ισότητα στο γάμο ασχέτως φύλου και ναι, ακόμα και τα Muppets μπορούν πλέον να χαρούν ανοιχτά τον έρωτα τους.
Ellen DeGeneres, Time (Απρίλιος 1997)
Το να βγεις ενώ είσαι δημόσιο πρόσωπο και να δηλώσεις ανοιχτά την ομοφυλοφιλία μπορεί να σοκάρει ακόμα και σήμερα. Πόσο μάλλον το 1997.
Janet Jackson, Rolling Stone (Σεπτέμβριος 1993)
Η συγκεκριμένη φωτογραφία υπήρχε και στο artwork του album Janet, όμως από το λαιμό και πάνω. Όταν δημοσιεύτηκε ολόκληρη στο εξώφυλλο του μουσικού περιοδικού πολλοί έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Μπορεί σήμερα να μην προκαλεί μεγάλη αίσθηση, όμως 20 χρόνια πριν αυτή ήταν μια δυνατή σεξουαλική εικόνα.
Jamie Lynne Grumet και γιος, Time (Μάιος 2012)
Σε ένα story με θέμα το πόσο καλό – ή κακό – είναι η μέθοδος διαπαιδαγώγησης κατά την οποία οι γονείς ασχολούνται όσο το δυνατόν περισσότερο με τα παιδιά (attachment parenting) οι άνθρωποι του περιοδικού έβγαλαν στο εξώφυλλο μια 26χρονη μητέρα να θηλάζει τον γιο της, ετών 3.

Πηγή: Protothema People

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum