"ΟΙ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ LIFESTYLE ΣΕ ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΥΠΕΡΕΚΘΕΣΗ"

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Γράφει ο Κοσμάς Βίδος : «Ξαφνικά, μία από τις γοργόνες που σύμφωνα με τον θρύλο τριγυρίζουν στις ελληνικές θάλασσες απέκτησε ονοματεπώνυμο: Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια ανέβασε στον λογαριασμό της στο Twitter υποβρύχια φωτογραφία από τα μακροβούτια της στα Άχλα για να θαυμάσουμε άπαντες το κέφι, τη χάρη, την αιώνια παιδικότητα και τον αυθορμητισμό της που τη σπρώχνει να δημοσιοποιεί τις προσωπικές στιγμές της - κυρίως αυτόν!»


«Από δίπλα η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Μουζουράκης διέψευσαν τις φήμες για τον χωρισμό τους με εμφάνισή τους στα στενά της Μυκόνου, εκεί που πας αν θέλεις να είναι σίγουρο ότι θα σε δουν και θα σε φωτογραφήσουν. Αγκαλιασμένοι και φορώντας όμοια μπλουζάκια που έγραφαν «all you need is love», δήλωσαν με αυτό τον άκρως… διακριτικό τρόπο παρόντες και ερωτευμένοι.
Στη θάλασσα της Μυκόνου περιέφερε το ναυάγιο, όπως γράφτηκε, του γάμου της η  Βίκυ Καγιά, με τον παπαράτσο να την απαθανατίζει με το μαγιό της και με ένα χαμόγελο συγκρατημένο, κάτι σαν χαρμολύπη, να διακρίνεται πίσω από τα μοδάτα γυαλιά ηλίου της.
Όλοι αυτοί και ακόμα περισσότεροι εκπρόσωποι του εν Ελλάδι lifestyle (ξεκινώντας από το βαρύ λαϊκό και φτάνοντας στον κόσμο της Μπάρμπι) επιμένουν καθημερινά από τα δελτία του Star, από τα περιοδικά και από το Internet σε ένα είδος διακοπών μετά δημοσίων σχέσεων, κάτι που ειδικά στην παρούσα συγκυρία εκτός από σαχλό είναι και ενοχλητικό.
Το δικό τους καλοκαίρι, κραυγαλέα διαφορετικό από το στενάχωρο καλοκαίρι των πολλών, έτσι τουλάχιστον όπως προβάλλεται καθώς κανείς δεν ξέρει τι κρύβεται πίσω, επιβεβαιώνει την αδυναμία τους να προσαρμοστούν στη νέα εποχή παρουσιάζοντας μια πιο «προσγειωμένη», σεμνή και μετρημένη εικόνα. Οι ίδιοι θεωρούν ότι με αυτή την κακού γούστου υπερέκθεση ξεχωρίζουν. Δεν έχουν, ως φαίνεται, επίγνωση της θλιβερής εικόνας που παρουσιάζουν.
ΥΓ. Μέσα σε όλα και οι φωτογραφίες ενός τετράπαχου Βασίλη Καρρά να αναδύεται στα νερά της Μυκόνου! Τι άλλο θα δούμε;»

Πηγή:Κοσμάς Βίδος
          tovima.gr

          entertv.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum