ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΟΛΙΑΣ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Ένα από τα φωτισμένα πρόσωπα της υποκριτικής στην Ελλάδα είναι η Όλια Λαζαρίδου. Όχι μόνο με τις επιλογές και τις ερμηνείες της, αλλά και με την προσωπικότητά της, η Όλια Λαζαρίδου δικαιολογεί απόλυτα την ετυμολογία της ιδιότητάς της: ηθοποιός που ποιεί ήθος.
Παρουσιάζουν μάλιστα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον οι απόψεις της που έχει το σθένος να τις δημοσιεύει ανοιχτά στο FACEBOOK, χωρίς να μασάει τα λόγια της, αλλά και χωρίς να απαξιώνει ή να προσβάλει.

Πρόσφατα σχολίασε με εύγλωττο τρόπο ότι στην επερχόμενη σεζόν θα ανέβουν 9 μιούζικαλ στην Ελλάδα της κρίσης:

«ε όχι, δεν είναι  καθόλου φυσιολογικό ότι ανεβαίνουν του χρόνου 9 ''μιούζικαλ''σε μια χώρα που μαστίζεται από την κρίση[κάποια με το άλλοθι ότι είναι τάχα μου πολιτικά].Είναι δείγμα της συλλογικής μας κατάθλιψης, και διάθεσης κάποιων να την εκμεταλλευθούν προς όφελος τους. Ούτε είναι φυσιολογικό ότι η πολιτική σκέψη των καλλιτεχνών μας[κάποιων]ως εκεί μόνο φτάνει, στο αναμάσημα παλιών κινηματογραφικών ταινιών. Είναι μεγάλη απογοήτευση. Αυτά. Και να΄χουμε όσο μπορούμε τα μάτια μας ανοιχτά να ξεχωρίζουμε. Και να στηρίζουμε ότι αξίζει. Είναι κι αυτό κάτι. . Όλο και περισσότερο μας κυκλώνουν τα ζόμπι»

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum