"ΤΟ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΗΔΟΝΙ"

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Τι έχουμε ανάγκη στη ζωή μας? Τις εικόνες, τις μυρωδιές και τις γεύσεις. "Το Ρόδο και Το Αηδόνι", στις Μηλιές Πηλίου, συνδυάζει αρμονικά την ανάγκη αυτή. Το ρόδο για να το μυρίζουμε, να το γευόμαστε και να το βλέπουμε. Το αηδόνι για να το ακούμε και να το βλέπουμε.  Η αγαπημένη ερμηνεύτρια και δημιουργός Τάνια Τσανακλίδου έχει εγκατασταθεί για τα καλά στο Πήλιο και τον τελευταίο καιρό έχει διαμορφώσει αυτόν τον υπέροχο χώρο.




Το πανέμορφο και εύγεστο αυτό  καφέ-μπαρ το άνοιξε τον περασμένο Αύγουστο. Διαθέτει και μία ταράτσα, που αυτή την εποχή είναι χάρμα οφθαλμών.
Είναι ένας χώρος γήινος, ζεστός, αλλά και «εξω…γήινος» , όπως άλλωστε η ιδιοκτήτριά του Τάνια Τσανακλίδου, που δεν περιορίζεται να το στήνει και να το διευθύνει, αλλά ψήνει και τοστ, σερβίρει και το τσίπουρο, φτιάχνει και το τζάκι τους χειμερινούς μήνες.




Όσες και όσοι το έχουν επισκεφθεί μόνο καλά λόγια έχουν να πούνε. Οι τιμές προσιτές, οι γεύσεις εξαίρετες, το περιβάλλον μοναδικό και πάνω από όλα ανθρώπινο. Στα συν του μαγαζιού η κανονική και νόμιμη καθ’όλα έκδοση αποδείξεων. 


Είναι ένα από τα ελάχιστα μαγαζιά στην Ελλάδα που το κάνει αυτό και η Τσανακλίδου από τις μετρημένες στα δάχτυλα ιδιοκτήτριες καφέ μπαρ που σέβεται τους νόμους και τους κανόνες και δεν ξεγελά τον πελάτη. 

Πληροφορίες
Μηλιες βολου, 37010
2423086689
 Facebook Page:

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum