ΛΙΑΓΚΑΣ-ΣΚΟΡΔΑ: ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ MEGA ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ANT1?

Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2013

Αναμφισβήτητα δεν είναι απλώς η είδηση της ημέρας, είναι η είδηση του καλοκαιριού, σύμφωνα με το TLIFE και τις Yahoo News! Στην πορεία θα αποδειχθεί και η είδηση της σεζόν,  καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο  Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έκαναν την απόλυτη ανατροπή, κλείνοντας πίσω τους την πόρτα του Mega και δίνοντας πλέον τα χέρια με τον ΑΝΤ1.
Από εκεί που όλοι περίμεναν πως το γνωστό ζευγάρι θα παραμείνει στο Μεγάλο Κανάλι και παραδοσιακά θα συνεχιστεί για ακόμα μία χρονιά το "Πρωινό Tous", εκείνοι αποφάσισαν να ταράξουν για τα καλά τα  τηλεοπτικά νερά, ξεκινώντας ένα νέο τηλεοπτικό ταξίδι.
Μάλιστα, οι επαφές τους με τον ΑΝΤ1 έγιναν κάτω από άκρα μυστικότητα, μιας και τίποτα δεν είχε διαρρεύσει όλο αυτό το διάστημα. Μπορεί να είχε υπάρξει μία συνάντηση του ζευγαριού με τον γενικό διευθυντή προγράμματος του καναλιού Γιάννη Λάτσιο πριν από περίπου ένα μήνα σε κοσμικό εστιατόριο της πόλης, όμως  αυτή η συνάντησή τους δε  σήμαινε απαραίτητα και κάτι, μιας και η Φαίη και ο Γιώργος διατηρούν με τον ισχυρό άνδρα του ΑΝΤ1 άκρως φιλικές σχέσεις.
Όλα ,όμως, ξεκίνησαν μετά το πρόσφατο ραντεβού που είχε το ζευγάρι με τον γενικό διευθυντή προγράμματος του Mega, Πέτρο Μπούτο. 


 Ένα ραντεβού το οποίο ναι μεν έγινε σε φιλικό κλίμα.,όμως, δεν κατέληξε πουθενά, μιας και το οικονομικό ήταν ένα αγκάθι στην ανανέωση της συνεργασίας τους. Βλέπετε, παρά την απίστευτη επιτυχία που σημείωσε και αυτή την χρονιά η εκπομπή, το ζευγάρι όχι μόνο δεν θα εξαργύρωνε ενόψει νέας χρονιάς την επιτυχία του, αλλά λέγεται πως τους προτάθηκε νέα μείωση αποδοχών, όπως επίσης το κανάλι δεν θέλησε να ανάψει και το πράσινο φως στο μεταμεσονύχτιο late night show που είχε αρχικά υποσχεθεί στον Γιώργο Λιάγκα.
Όσο για την Φαίη κάποια στιγμή κατά την διάρκεια της φετινής χρονιάς ακούστηκε έντονα πως κι εκείνη είχε μία μικρή δυσαρέσκεια με το κανάλι, γιατί πίστευε λέει πως δεν την αντιμετώπιζαν όπως ακριβώς της άξιζε, μετά από τα τρία χρόνια της απόλυτης επιτυχίας της στην καθημερινή ζώνη του σταθμού.
Και η Φαίη, αλλά και ο Γιώργος προς στιγμή δεν μιλούν πουθενά. Παρόλα αυτά εμείς καταφέραμε να επικοινωνήσουμε με άτομα από το στενό επαγγελματικό και φιλικό τους περιβάλλον, από τα οποία μας μεταφέρθηκαν οι σκέψεις του ζευγαριού και όχι μόνο...


Πηγή: Tlife.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου