ΣΤΟ 1ο ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΠΕΓΚΑΣ

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Στο 1ο Ελληνογερμανικό Επιχειρηματικό Φόρουμ που πραγματοποιήθηκε στην Κολωνία  παραβρέθηκε ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης σε θέματα Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων, Σπύρος Πέγκας.
Στο σημαντικό Φόρουμ το οποίο πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Κολωνίας, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 25 χρόνων από την αδελφοποίησή της με την Θεσσαλονίκη, επρόκειτο να συμμετέχει και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος ωστόσο ανέβαλε το ταξίδι, λόγω του κρυολογήματος που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες.
Το Φόρουμ διοργανώθηκε από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Κολωνίας, σε συνεργασία με το Δήμο της Κολωνίας και το Γερμανο-Ελληνικό Επιχειρηματικό Σύνδεσμο (DHW). Από ελληνικής πλευράς η διοργάνωση υποστηρίχθηκε  από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Ελληνο-Γερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος και το Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος.


Στο περιθώριο του Φόρουμ πραγματοποιήθηκαν  διμερείς επιχειρηματικές συναντήσεις σε τομείς για τους οποίους υπάρχει ενδιαφέρον συνεργασίας από γερμανικής πλευράς, όπως τον τουρισμό, την ενέργεια, τις μεταφορές, τις τεχνολογίες πληροφορικής, τις τηλεπικοινωνίες, τη βιομηχανία ενδυμάτων και τα βιομηχανοποιημένα αγροτικά προϊόντα.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum