"ΤΟ ΤΣΕΛΟ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΚΑΡΓΚΟ"

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Το βιβλιοπωλείο THE BOOKLOFT μετά από ένα χρόνο λειτουργίας παρουσιάζει την πρώτη του έκδοση. Είναι το βιβλίο του Γιάννη Σπαβέρα ΤΟ ΤΣΕΛΟ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΚΑΡΓΚΟ.
 Η Έμμα και ο Ματίας συναντιούνται σε έναν κυριολεκτικά παράλογο κόσμο. Δραπετεύουν μαζί με το φόβο και συνεχίζουν μαζί, έχοντας μία και μοναδική διαφορά: αυτός θέλει να ξεχάσει, αυτή θέλει να μάθει.
Ο φαρμακοποιός δόκτωρ Βέντερ, ένας ευγενής, θα τους περιθάλψει, αγνοώντας και αυτό που τους ενώνει και αυτό που τους χωρίζει.
Ο λοχαγός Γκλέφιντ, ο δικαστής με το πλατύ χαμόγελο, θα τους κάνει φίλους του, αγνοώντας ότι και τα δύο νεαρά παιδιά είναι θύματα του πολέμου της εποχής τους.
Η Σάρα και ο Σεμπάστιαν θα τους αναζητήσουν, θα τους ανακαλύψουν και θα φέρουν στο φως την ιστορία τους, αγνοώντας κι αυτοί πως «ίσως το φως θα 'ναι μια νέα τυραννία» (Κ.Π. Καβάφης). Το παρόν και το παρελθόν ξεδιπλώνονται ανάμεσά τους μέσα σε μία ημέρα, ξεκινώντας από το καφέ Γκερλότσι, όταν το χθες δένεται με το αύριο μέσω του τυχαίου και του αληθινού. Οι ήρωες, στο τέλος, ελεύθεροι από τις εσωτερικές κλωστές τους, θα μπορέσουν να κοιτάξουν κατάματα τη ζωή που αξιώνονται, απροσποίητα φωτεινοί και οι ίδιοι, όπως τα αληθινά διαμάντια στο ελάχιστο φως.



Βιβλιοπωλείο και εκδόσεις THE BOOKLOFT,
Π. Ιωακείμ 44, Κολωνάκι, 210 7210447

Γιάννης Σπαβέρας
ΤΟ ΤΣΕΛΟ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΚΑΡΓΚΟ
Σελ.: 199, τιμή: 13,30 ευρώ
ISBN: 978-618-81033-0-6
THE BOOKLOFT


Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum