3 ΧΡΟΝΙΑ KA-BUSINESS

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Στις 11/04/2011 στις 4 το μεσημέρι το ka-business.gr βγήκε στον «αέρα» του διαδικτύου και φέτος γιορτάζει 3 χρόνια για όσα πέτυχε μαζί με τους συνεργάτες του, τους υποστηρικτές του και φυσικά τους φίλους του!! 
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, σε όλους εσάς τους αναγνώστες μας, που μας δώσατε και συνεχίζετε να μας δίνετε δύναμη με την παρουσία σας στις δράσεις μας , να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο που ξεκινήσαμε στην καρδιά της κρίσης, να προβάλουμε δηλαδή την επιχειρηματική, ακαδημαϊκή και όχι μόνο δυναμική της χώρας μας, σε όλο τον κόσμο μέσα από την ηλ, πλατφόρμα του ka-business.gr και τα διαδραστικά μας πολυσυνέδρια.» σημειώνει η δημιουργός του Ραλλιώ Λεπίδου.




«Συνεχίζουμε και υποστηρίζουμε πως η κρίση μπορεί να μας έχει χτυπήσει βίαια δεν ήταν όμως ικανή να διαγράψει μυαλά και αξίες.
Αυτά λοιπόν τα μυαλά και τις αξίες καταφέραμε να παρουσιάσουμε τα τρία Χρόνια ύπαρξής μας στο διαδίκτυο μέσα από την διοργανώσει των  5 ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΩΝ «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» σε Ελλάδα και Εξωτερικό και των 5 περιοδικών «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» που εκδώσαμε και που είναι η έντυπη έκδοση του διαδικτυακού μας καναλιού για την Καινοτομία και την Ανάπτυξη.
...και συνεχίζουμε καθώς 7 Ιουνίου 2014 ημέρα Σάββατο διοργανώνουμε το 6ο μας πολυσυνέδριο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ 2014» στην Ξάνθη υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και Θράκης.» τονίζει.

Στο πλαίσιο αυτό η δημιουργός του www.ka-business.gr και διοργανώτρια των πολυσυνεδρίων «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ»  Ραλλιώ Λεπίδου, παρέθεσε την πρώτη συνέντευξη για το 6ο πολυσυνέδριο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ 2014» στο δημοτικό ραδιόφωνο της Ξάνθης και στον Δημήτρη Τσιτσή, Προϊστάμενο της ΔΑΣΤΑ του Δημοκριτείου  Πανεπιστημίου της Θράκης.


Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum