AL' TARBA ft DJ NIXON

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Al’ Tarba ft Dj Nixon (FR) Live
Opening Act: Mononome (GR)
Παρασκευή 11 Απριλίου 2014
Block 33


Ο Al’ Tarba θεωρείται ένας από τους πιο ενδιαφέροντες Γάλλους “beatmakers” που επανέρχεται στο προσκήνιο με το καινούριο του EP “Ladies & Ladies” (Banzai Lab – 2013). O Al’ Tarba επιστρέφει στη βάση της μουσικής που τον καθιέρωσε (το άλμπουμ “Lullabies for insomniacs”), δηλαδή σε έναν αφηρημένο αλλά σκοτεινό και μελωδικό hip hop ήχο που τον οδηγεί στην trip hop.Τα 6 νέα του κομμάτια είναι αφιερωμένα στο ευαίσθητο και ρομαντικό γυναικείο φύλο, (όχι όμως και αυτό των παραμυθιών). Από τον απερίσκεπτο τίτλο “Ladies & Ladies”, στο ιδιαίτερο blues του “She Haunts” μέχρι την κακία των Bonnie Li και Jessica Fitoussi στο κομμάτι “The vengeance Sisters”, οι γυναίκες που εμφανίζονται στις ηχητικές υφές αυτού του άλμπουμ είναι εμπνευσμένες από αληθινά και φανταστικά πρόσωπα όπως οι Thelma και Louisse, Betty Page, αλλά όπως επίσης και η Billie Holiday ή η ενοχλητική Susan Atkins.Όπως το συνηθίζει ο καλλιτέχνης από την Τουλούζη, μας εντυπωσιάζει με την ικανότητα του, να δίνει αξία σε κομμάτια, που είναι εμπνευσμένα από μια σκοτεινή νοσταλγία και μία κρυφή παιδικότητα.
Στις ζωντανές του εμφανίσεις ο Al’ Tarba συνοδεύεται από τον DJ Nix’On. Μαζί έχουν προκαλέσει αίσθηση σε πολλούς χώρους στη Γαλλία (Le Bikini à Toulouse, L’Elysée Montmartre à Paris, Transbordeur κλπ), όπως επίσης στο Βέλγιο και την Ελβετία, ενώ έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από εκατό εμφανίσεις με καλλιτέχνες όπως είναι οι Rone, Para one, Bronski, DJ Food κ.ά. και μετράνε περισσότερες από 40 συναυλίες μέσα στη διάρκεια ενός έτους.
Εδώ και λίγο καιρό έχουν αποφασίσει να μεγαλώσουν την «οικογένειά» τους με την νέα Παριζιάνα VJ Laetita Bely, που παίρνει τον έλεγχο μπλέκοντας ταινίες (pinup, gore..) με γεωμετρικές φόρμες.

Με την υποστήριξη του: Γενικού Προξενείου της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη και του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης

Προπώληση: 8€ (περιορισμένη προπώληση, τα πρώτα 100 εισιτήρια)
Ταμείο: 10€

Σημεία προπώλησης:
- Stereodisc Record Shop: Αριστοτέλους 04, Τ: 2310 262912
- Rover Bar: Σαλαμίνος 06, Λαδάδικα, Τ: 2310 544304
- Ticket House - Musicland: Μητροπόλεως 102, Τ: 2310 264880


Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum