Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ, ΖΥΜΩΣΕΙΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Κυριακή, 13 Απριλίου 2014

Η Μελίνα Καραπαναγιωτίδου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα «Αλληλεγγύη-Σύγχρονη Ανθρώπινη Μακεδονία» βρίσκεται συνεχώς σε συσκέψεις και ζυμώσεις , ενώ μελετά προτάσεις. 

Παράλληλα ξεναγείται σε έργα, απαντά σε πολίτες, καταθέτει καινοτομίες. 


Η Μελίνα Καραπαναγιωτίδου που παίζει τη δημοσιογραφία και την επικοινωνία στα δάχτυλα διέθετε πάντοτε υπερκομματικό προφίλ, παρά τις πολιτικές της καταβολές, και αυτό είναι το ατού της.  Λέει τα πράγματα με το όνομά τους και δε φοβάται να πάει κόντρα σε ταμπέλες.  Άλλωστε έχει μείνει στην ιστορία το χαστούκι που έφαγε το 1992 από τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Καραμανλή όταν τόλμησε να τον ρωτήσει για λογαριασμό της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 εάν υπάρχει ενδεχόμενο αποφυλάκισης των Απριλιανών.


 Ενώ η στενή της συνεργασία με τον Αλέξανδρο Ρήγα σε θέματα επικοινωνίας παραστάσεων λέγεται πως ενέπνευσε τον αγαπητό σεναριογράφο και σκηνοθέτη να γράψει , με μπόλικη βέβαια μυθοπλασία, το ρόλο  της διευθύντριας φυλακών που υποδύθηκε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου στο γνωστό τηλεοπτικό σήριαλ "Οι Στάβλοι της Εριέττας Ζαίμη". Πρόσφατα ξεναγήθηκε από το  δήμαρχο Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιο Καϊτετζίδη  στα έργα που γίνονται στο Ελαιόρεμα.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου