THE VANJAS & THE FRANTIC V LIVE

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Το Block33 & το Lindy Hop Greece παρουσιάζουν τους The Vanjas και τους The Frantic V την Παρασκευή 4 Απριλίου για μια μοναδική συναυλία στο Block33! Ετοιμαστείτε για μια βραδιά πλημμυρισμένη από αισθαντική rock'n'roll, μοναδική garage punk rock 'n' roll, 50s and 60s soul, και rhythm 'n' blues!
 ----- The Vanjas (Swe) ------
Υποδεχτείτε τους The Vanjas - High, fly and too wet to dry!
 Οι The Vanjas έρχονται από τη Στοκχόλμη και μας υπόσχονται μια εξαιρετική βραδιά γεμάτη μελωδικό rock'n'roll, εκρηκτική soul βγαλμένη από τα 50's -60's, βρώμικο και γλυκό rhythm ‘n’ blues. Ένα live που θα μας παρασύρει και θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς!
 Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα για τη τετραμελή μπάντα από τη Σουηδία... Ο Bon Ton και ο Handsome Hank αποφάσισαν ότι το μόνο που ήθελαν ήταν να κάνουν τον κόσμο να χορεύει. "Let there be music. Let there be beat. Let there be the wildest show since light!"
Λίγο αργότερα, προστέθηκε στο group και η Vanja Lo. Οι δυο κύριοι της παρέας την πρωτοείδαν να τραγουδάει σε ένα μικρό μπαρ και μη μπορώντας να ξεκολλήσουν τα μάτια τους από πάνω της, κατάλαβαν αμέσως ότι ήταν αυτό που έψαχναν, ένα πραγματικό αστέρι! Κάτι που συνειδητοποιούν όλοι όσοι παρακαλουθούν κατά καιρούς τα lives τους. Τελευταίος εμφανίστηκε στην παρέα ο δυναμικός κ. Magnatone...και οι The Vanjas ήταν πλέον γεγονός!
Από τότε οι The Vanjas έχουν δώσει αρκετές συναυλίες σε Ευρώπη και Αμερική (Γερμανία, Ισπανία, Αγγλία, Μέιν κ.α.).
Το ακαταμάχητο αυτό μουσικό σύνολο έρχεται για να ευχαριστήσει τα αυτιά σας, να απαλύνει τους πόνους σας και να τα δώσει όλα σε αυτούς που διψούν πάντα για περισσότερα. Οι The Vanjas έρχονται να κατακτήσουν την ψυχή και την καρδιά σας. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παραδοθείτε...




-----The Frantic V (Gr) -----
Οι The Frantic Five είναι μια garage rock 'n' roll μπάντα, που σχηματίστηκε στη Θεσσαλονίκη το 1994. Το συγκρότημα είναι πλέον πιο δραστήριo από ποτέ , κυκλοφορώντας εξαιρετικά βινύλια και δίνοντας δυναμικές συναυλίες σε όλο και περισσότερα μέρη!
Οι The Frantic Five δεν αρνήθηκαν ποτέ την εμμονή τους με τον ήχο του punk garage της δεκαετίας του εξήντα, του rnb και του euro beat. Η ραχοκοκκαλιά του ήχου τους αποτελείται από ένα εκρηκτικό μείγμα farfisa και fuzz, ενώ παράλληλα καταφέρνουν να ακροβατούν ομαλά μεταξύ garage punk, groovy ρυθμών και μελωδικών τόνων.
Το συγκρότημα έχει αρκετές κυκλοφορίες σε διάφορες δισκογραφικές ανά τον κόσμο και σημαντικές συμμετοχές σε συλλογές. Έχουν βρεθεί επί σκηνής αμέτρητες φορές και έχουν περιοδεύσει έξω από τα σύνορα της Ελλάδα, σε χώρες όπως η Γερμανία, η Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Τουρκία από το 2003.
Οι Frantics έχουν μοιραστεί τη σκηνή με όλες τις ελληνικές rock ‘n’ roll μπάντες και είχαν την τιμή να «ανοίξουν» συναυλίες όπως των Sonics (2009 ), των Fuzztones (2001,2003), των ? and The Mysterians, (1999), των Sky Saxon And The Seeds (2006), των Fleshtones (2006), των Sick Rose (2006) και πολλών άλλων.
Με την υποστήριξη:
RadioNowhere | Εξώστης | 88μισό | Mixgrill.gr | Publishit | E-Radio | Dartmagazine | I-jukebox

*******************************************
Block 33, Πολυχώρος Πολιτισμού
26ης Οκτωβρίου 33, περιοχή Σφαγεία
T: 2310533533 || www.block33.gr  || info@block33.gr  


THE VANJAS & THE FRANTIC V Live
Παρασκευή 4 Απριλίου 2014
Block33

The Vanjas (SWE) & The Frantic V (GRE)
Warm-Up & After-Show Party
Παρασκευή 4 Απριλίου
BLOCK33

Προπώληση:
8€, περιορισμένα εισιτήρια στο www.vanjas14.eventbrite  . (Η προπώληση έχει ξεκινήσει)
8€, τα 100 πρώτα εισιτήρια στα σημεία προπώλησης (Η προπώληση θα ξεκινήσει στις 4 Μαρτίου)
Ταμείο: 10€

Σημεία Προπώλησης:
- Stereodisc Record Shop: Αριστοτέλους 04, Τ: 2310 262912
- Rover Bar: Σαλαμίνος 06, Λαδάδικα, Τ: 2310 544304
- Ticket House - Musicland: Μητροπόλεως 102, Τ: 2310 264880


Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum