ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ 2014"

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

 Την Τετάρτη 30 Απριλίου, η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» πραγματοποίησε για τέταρτη συνεχή χρονιά τα Βραβεία «Μαζί για το Παιδί». Σκοπός του θεσμού, που ξεκίνησε από το 2011, είναι να αναδείξει το έργο αφανών ανθρώπων, που προσφέρουν εθελοντικά, σημαντικό κοινωνικό έργο, ανατρέποντας τα κοινωνικά δεδομένα και αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση.


Με το Βραβείο «Έργο Ζωής»  βραβεύτηκε η κυρία Ελπινίκη Βελεγράκη, από τα Χανιά, που από το 1995 αφιέρωσε τη ζωή της στην ίδρυση του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας και Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ), με σκοπό να συμβάλλει, σε μια καλύτερη και αξιοπρεπή ζωή, των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους.
Με το Βραβείο «Μάθημα Ζωής» βραβεύτηκε  ο Αλέξανδρος Ταξιλδάρης, αργυρός Παραολυμπιονίκης κολύμβησης στους Παραολυμπιακούς αγώνες του 2004, με καταγωγή από την Κομοτηνή.  Ο κύριος Ταξιλδάρης, υπερβαίνοντας τους περιορισμούς της αναπηρίας του, κατάφερε να μας κάνει περήφανους όχι μόνο με τις αθλητικές του διακρίσεις, αλλά και γιατί ιδρύοντας το σύλλογο «ΠΕΡΠΑΤΩ» και το σωματείο «ΗΡΟΔΙΚΟΣ» έθεσε ως σκοπό της ζωής του, να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους με αναπηρίες να αυτονομηθούν και να ζουν με αξιοπρέπεια.


Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum