ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΤΗΣ: ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΕΙΧΗ...

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Ο Χρήστος Μάτης, που εν τέλει απέσυρε την αυτόνομη κάθοδό του ως υποψηφίου δημάρχου και επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη, Πόλη για Μας», έδωσε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Σταύρου Καλαφάτη «Εντάξει»   στο δημοσιογράφο Γιάννη Καμήλαλη και το http://liberty-news.gr/



 «Γιατί δεν υπήρχαν λεφτά. Ο δικός μας σχεδιασμός προέβλεπε ένα εξαιρετικά χαμηλό προϋπολογισμό, μόνο για τα παράβολα και τα ψηφοδέλτια. Αυτό σημαίνει πρακτικά περίπου 11.000 ευρώ. Όμως, ο διαρκής αποκλεισμός μας από το σύνολο των δραστηριοτήτων προβολής (ούτε στις δημοσκοπήσεις δε μας συμπεριελάμβαναν) αύξησε την ανάγκη για περισσότερη δημοσιότητα.»  Η αρχή της πρώτης απάντησης του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου πια, Χρήστου Μάτη με το συνδυασμό του Σταύρου Καλαφάτη, ανέκοψε κάπως την επιθετική διάθεσή μου, αλλά συνέχισα, όπως θα διαπιστώσετε με όσα είχα προγραμματίσει για να τον …κολλήσω στον τοίχο.
Όμως, αν ο συνεντευξιαζόμενος είναι συνάδελφος και μάλιστα με πολλές – καλές συνεντεύξεις και ρεπορτάζ ξέρει καλά το παιχνίδι και απαντά, άνετα γρήγορα και απλά…αναγκάζοντας και κάθε αναγνώστη να φτάνει μέχρι το τέλος της συνέντευξης….”


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΝΩΝΤΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum