ΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΤΗ

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Πολλά από τα στελέχη του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη, Πόλη για Μας»,  με επικεφαλής το Χρήστο Μάτη,  που εν τέλει αποσύρθηκε από την αυτόνομη κάθοδο και διεκδίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, δεν τον ακολούθησαν στην ένταξή του στο ψηφοδέλτιο του Σταύρου Καλαφάτη.

Εξέδωσαν μάλιστα επιστολή παραδίδοντας μαθήματα πολιτικού πολιτισμού.
«Αγαπητοί φίλοι, Πολίτες της Θεσσαλονίκης, Συναντηθήκαμε, πολίτες με διαφορετικές πολιτικές καταγωγές, σε μια προσπάθεια δημιουργίας ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης, μακριά από συμφέροντα (διαπλεκόμμενα ή όχι) και από πολιτικά κόμματα.
Έτσι γεννήθηκε η παράταξη ‘’Θεσσαλονίκη – Πόλη για μας’’.
Μας ένωσε και μας ενώνει η πεποίθηση ότι τα προβλήματα της πόλης και της κοινωνίας, μπορεί να βρουν λύσεις μέσα από την ενεργή συμμετοχή των πολιτών και όχι κάτω από τις επιταγές των συμφερόντων κάθε φύσεως. Στη παρούσα φάση η προσπάθεια αυτή δεν τελεσφόρησε.
Παραμένουμε ανεξάρτητοι, αδέσμευτοι, αθεράπευτα αισιόδοξοι. Με την ελευθερία της γνώμης μας αδιαπραγμάτευτη. Με σεβασμό σε κάθε ελεύθερη φωνή σε κάθε διαφορετική γνώμη. Σε διαρκή αντίθεση με ότι υποβαθμίζει τη ζωή μας στην πόλη, με ότι την κάνει μίζερη.» επισημαίνεται στην ανακοίνωση. 
«Με τιμή
Ιωάννης Παπαπανάγου
Κωνσταντίνος Πέγκος
Έφη Πουλουκτσή
Γιώργος Βρουλλής
Σταυρούλα Παπαγεωργίου
Λία Καλαμποκάκη
Αντώνης Βουτσάς
Σταύρος Μπουφίδης
Άννα Λειβαδιώτου
Στυλιανός Ταλάσογλου
Ιωάννης Κυφωνίδης
Χάρης Μάρκογλου».

Τη συγκεκριμένη επιστολή καθημερινά συνυπογράφουν και άλλα στελέχη που δεν ακολούθησαν το Χρήστο Μάτη και δεν κατεβαίνουν  με κανένα συνδυασμό. 

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum