ΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Πλησιάζει καλοκαίρι και οι νέες κυκλοφορίες, οι κυκλοφορίες του Μαΐου από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.
«Ονειρεύτηκες βουτιές στα χρυσά νερά του Αιγαίου… Χάθηκες στα στενά πλακόστρωτα σοκάκια της αγάπης… Ξόδεψες μια νύχτα για να μετρήσεις όλα τα αστέρια του ουρανού, ενώ εκείνος σου κρατούσε το χέρι…»
Η Breda Reid, η Βρετανίδα συγγραφέας με την απεριόριστη αγάπη για την Ελλάδα,   συστήνει «Το παιδί του ουρανού», ένα βιβλίο που θα βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας με τα πράγματα που θα πάρετε μαζί στις διακοπές. Όσοι δεν έχουν διαβάσει ακόμα το προηγούμενο best seller της Reid, το «Χωρίς Αντίο», ήρθε η ώρα να γνωριστούν  με μια από τις μαγευτικότερες πένες της σύγχρονης γυναικείας λογοτεχνίας. Μετά την επιτυχία των σειρών Vampire Academy και Bloodlines, η Richelle Mead γράφει το πιο ώριμο έργο της, τη δυστοπική περιπέτεια φαντασίας «Η σκακιέρα των Θεών». Με συντροφιά τους ακαταμάχητους Τζάστιν και τη Μέι, οι αναγνώστες γνωρίζουν  έναν κόσμο αισθησιακό, γεμάτο με μυθολογικές ίντριγκες, κοινωνικά μηνύματα, δράση και σασπένς που κόβουν την ανάσα.



 Ο πιο δημοφιλής και αναγνωρισμένος Ιταλός συγγραφέας παιδικών βιβλίων, ο Pierdomenico Baccalario, επιστρέφει με δύο βιβλία τόσο συναρπαστικά που πριν ακόμα φτάσουν στη βιβλιοθήκη των παιδιών σας, ήδη βρίσκονται στη φαντασία τους. Το δεύτερο βιβλίο της σειράς «Century» ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη όπου οι τέσσερις ήρωες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σώσουν τον κόσμο. Παράλληλα, κυκλοφορεί ξανά το πρώτο βιβλίο της θρυλικής σειράς «Οδυσσέας Μουρ» που έχει μεταφραστεί σε πάνω από 25 γλώσσες και έχει πουλήσει πάνω από 2,5 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum