ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ: ΘΑ ΤΗΝ ΦΟΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ;

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Η Μελίνα Καραπαναγιωτίδου είναι από τις λίγες γυναίκες και από τα πρώτα άτομα , που κατεβαίνουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές,  και κάλεσε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη. Και την κάλεσε, παρά το γεγονός ότι κατεβαίνει με το χαρακτηριζόμενο από τους άλλους «αντάρτικο» ψηφοδέλτιο. 


Η Καραπαναγιωτίδου,  ούτως ή άλλως χαίρει εκτίμησης όλων των κομμάτων, φίλων και αντιπάλων,  και οι περισσότεροι, ακόμη και εκ των πολιτικών της αντιπάλων, επιθυμούν την εκλογή της , γιατί θέλουν να παράγουν ουσιαστική πολιτική και να συζητούν επί της ουσίας μαζί της. 
Τις τελευταίες μέρες η δημοφιλής δημοσιογράφος έγινε και ...φετίχ....και φοριέται ως κόσμημα. Ο πρώην σατυρικός περφόρμερ και νυν καταστηματάρχης εστίασης Δημήτρης Εικοσιδιός τη φοράει στο πέτο του, δεξιά και αριστερά, κάτω από το παπιγιόν του. Και δεν προκαλεί σε κανέναν εντύπωση γιατί τόσο ο Εικοσιδιός όσο και η Καραπαναγιωτίδου κάνουν ότι κάνουν με χιούμορ και παράλληλα με σοβαρότητα και όχι σοβαροφάνεια. Λέτε να τη φορέσει στο πέτο του και ο ίδιος ο Σαμαράς; 

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum