Η CONCHITA WURST ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΜΟΔΟΒΑΡ;

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

 Η Conchita Wurst, που πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής της/του  στην Κολομβία και μετακόμισε αργότερα  στο Βερολίνο, όπως η ίδια/ίδιος έχει δηλώσει παλαιότερα σε συνεντεύξεις , ζει και εργάζεται τα τελευταία 6-7 χρόνια στη Βιέννη και την Αυστρία, όπου και γεννήθηκε το 1988.

Κατά πάσα πιθανότητα, η μητέρα του κατάγεται από τη Λατινική Αμερική και ο πατέρας του από τη Γερμανία, γεγονός που τον επηρέασε στην ερμηνεία του. Παντρεύει δηλαδή το Λατινοαμερικάνικο και Νοτιοευρωπαικό στυλ με την αισθητική της Κεντρικής Ευρώπης. Βέβαια τα στοιχεία που αφορούν τον ακριβή τόπο γέννησης και τις καταγωγές του δεν επιβεβαιώνονται ούτε και διαψεύδονται, διότι δίδονται πάντα προς τα έξω από τον ίδιο/ίδια με "μυθοπλαστικό" τρόπο. Το ψευδώνυμό του πάντως παραπέμπει ως Conchita στον Αλμοδόβαρ και ως Wurst στο Φασμπίντερ. 
Δεν είναι λίγοι αυτοί που εκτιμούν ότι τόσο λόγω της εμφάνισής του και σκηνικής του παρουσίας , όσο και της γνώσης του στην Ισπανική γλώσσα, να δεχτεί πρόταση από τον Πέδρο Αλμοδόβαρ να εμφανιστεί στην επόμενη κινηματογραφική του ταινία.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum