H "ΝΥΦΗ" ΤΟΥ ΜΙΘΡΙΔΑΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΑΤΣΗ

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

«Ιλσαρέλ» στην πρώτη Ελληνική ταινία επικής φαντασίας  «Indomitable» ή «Αδάμαστος» , «Νύφη» στο επίσημο βίντεο κλιπ του ομότιτλου τραγουδιού του Μιθριδάτη και των Trendy Hooliguns, «Ζέτα Μακρυπούλια» στην φωτογράφηση του Χριστουγεννιάτικου τεύχους του Ηπειρώτικου περιοδικού «Επιλογές», σεναριογράφος και παραγωγός από κοινού με τη Χριστίνα Θωμαίδου στην ταινία μικρού μήκους «Μας Καθάρισε», η Κωνσταντίνα Τάτση ήρθε για να μείνει στο χώρο της υποκριτικής και της δημιουργίας.











 Δεν είναι λίγοι αυτοί που την αποκαλούν λόγω και της φωτογράφησης στις «Επιλογές», προκαλώντας ακόμη και το θαυμασμό του Λάκη Γαβαλά, «Ζέτα Μακρυπούλια» των Ιωαννίνων και της Ηπείρου. Έχει άστρο η 26χρονη ηθοποιός , που γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα,  και το απέδειξε ήδη με τις κινηματογραφικές της επιλογές σε ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους που συμμετέχουν σε φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού. 

Ο ρόλος μάλιστα της «Ιλσαρέλ» της προσέφερε και την επίσημη καταξίωση, καθώς η ερμηνεία της υπεβλήθη στην κατηγορία του Β΄γυναικείου ρόλου στα βραβεία της Ελληνικής Κινηματογραφικής Ακαδημίας, ανεξάρτητα από το εάν δεν κατάφερε να βρεθεί στην τελική τριάδα. 




Συζήτηση είχε προκαλέσει και η ερμηνεία της στη θεατρική παρωδία των Ρόδη-Κυφωνίδη «Sex & The Village» , ως Μυρσίνης από τον Τύρναβο, στο πλευρό των Χριστίνας Θωμαίδου και Λουκίας Φραντζίκου.

Φωτογραφίες από «Νύφη»: © 2014 Helen Sotiriadis
Φωτογραφίες από «Sex & The Village»: © 2012 Vicky Tsimi
Φωτογραφίες από «Sex & The Village»: © 2012 Efterpi Za

                                                       Η ΝΥΦΗ

                                                    ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ



                                                ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ !

                                      SEX AND THE VILLAGE 


Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum