ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ SEQUENCE THEORY PROJECT ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Ένας μεγάλος δρόμος για καριέρα στην Ευρώπη και πολύ περισσότερο σε Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία ανοίγει για το Ελληνικό συγκρότημα της Electro σκηνής Sequence Theory Project.

Εκτός της εξαιρετικής απήχησης που έχουν μέσω διαδικτύου στο κοινό της Κεντρικής Ευρώπης τόσο η βασική ερμηνεύτρια Μελεντίνη, όσο και το ίδιο το συγκρότημα, τα δύο κύρια μέλη του , η Μελεντίνη και ο  Wris Orfeus ζουν και εργάζονται στο Βερολίνο.  Ο τελευταίος μάλιστα έχει υπογράψει τη μουσική επένδυση πολλών χοροθεατρικών παραστάσεων Βερολινέζικης παραγωγής. 
Με μέντορά τους μάλιστα την Ελληνίδα ηθοποιό και σκηνοθέτη Αθηνά Παππά έχουν οπτικοποιήσει πολλά από τα κομμάτια τους αποσπώντας πολύ θετικές κριτικές.
 Αλήθεια γιατί η Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση, η ΝΕΡΙΤ σήμερα, δεν προσανατολίζεται σε μία τέτοια πρόταση-ανάθεση ενόψει της Eurovision 2015 που θα γίνει στη Βιέννη;

Γιατί είναι κοινό μυστικό ότι η Ευρώπη , μετά τη νίκη της Conchita Wurst, τη δεύτερη θέση της ποιοτικής κάντρυ που πρότεινε η Ολλανδία, και τις καλές θέσεις που πήραν  φέτος τραγούδια που προσφέρονταν για καλές και δυνατές ερμηνείες , αναμένει νέες προτάσεις, πέραν του συνηθισμένου και πολύ κλασικού.  

Η Ελλάδα θα πρέπει να το σκεφτεί σοβαρά να στείλει του χρόνου μία μουσική πρόταση , όπως αυτή των Sequence Theory Project , πολύ περισσότερο που γίνεται ο διαγωνισμός στη χώρα και την πόλη της μουσικής και οι ίδιοι ζουν σε μία από τις παγκόσμιες μητροπόλεις του πολιτισμού και της μουσικής, το Βερολίνο. 









Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum