THE BREATHLESS ROCK N ROLL BAND

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Σε γρήγορη αναζήτηση της αρχής της σύγχρονης μουσικής  μας τοποθετεί κάπου στις αρχές της δεκαετίας του ’50 σε αυτό το είδος μουσικής που ονομάστηκε Rock ‘n’ Roll.  Για πολλούς ο πρόγονος της μουσικής που ακούγεται σήμερα από όλα τα ραδιόφωνα  σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Έπειτα δε από πολυετής έρευνες πανεπιστημίων σε Ευρώπη και Αμερική  αποδείχθηκε περίτρανα ότι 9 στους 10 ακροατές έχουν χορέψει ή κουνήσει ρυθμικά το κεφάλι του στις Rock ‘n’ Roll νότες. Είναι αναπόφευκτο! Δεν θα θέλαμε να αναφερθούμε σε ποσοστά που αναφέρονται σε αυτούς που έστω φορά στην ζωή τους έβαλαν το γνωστό παντελόνι-καμπάνα, περιποιήθηκαν την φαβορίτα ή έβαλαν στην κόμη τους παράγωγα της αγαπημένης μπριγιαντίνης.
Οι Breathless φαίνεται να έχουν λάβει πολύ σοβαρά τα παραπάνω επιστημονικά στοιχεία. Δεν είναι, λοιπόν, τυχαίο ότι το πρώτο τους single “What to do”  μπήκε σε περισσότερα από 10.000 πικάπ, θα θέλαμε, cd player είναι η πραγματικότητα! Το δεύτερο single “ Out of your door” ταξίδεψε εκτός συνόρων, ενώ η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική τους πρόταση με τίτλο “BREATHLESS IN THEIR FIRST TAKE”  κυκλοφόρησε σχεδόν σε όλη την Ευρώπη και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές. Το επόμενο βήμα ετοιμάζεται και είναι το νέο μουσικό υλικό που είναι έτοιμο και εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα!!


Rock, rock, rock everybody!!!Roll, roll, roll everybody!!
Το βίντεο κλιπ των Breathless “Cruisin for Bruisin” που στις 12 Δεκεμβρίου 2012, ψηφίστηκε ως βίντεο της ημέρας από το αμερικάνικο Dailymotion:
Breathless Band Greece “Cruising for Bruising”
Breathless Band Greece “Out of your Door”
Οι Breathless στο Ark Festival της Θεσσαλονίκης “παρέα” με την Monika:
Official Facebook Page Breathless Band Greece


The Breathless Rock n Roll Band!!!
Ετοιμαστείτε για το πάρτι της ζωής σας!
Πότε: Πέμπτη 29 Μαΐου 2014
Που;  Μαύρη Τρύπα (Βαϊου 5, Λαδάδικ)
Είσοδος: 3 ευρώ
Η συναυλία ξεκινάει στις 22.30

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum